Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik - karoteny; skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków.
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych; skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków.
Tłuszcz palmowy, maślanka, olej rzepakowy, masło, maślanka w proszku, emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych), barwnik (karoteny), sól (0,1%), substancja konserwująca (sorbinian potasu), aromat, witaminy (a i d)
Tłuszcz palmowy, maślanka, olej rzepakowy, masło, maślanka w proszku, emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych), barwnik (karoteny), sól (0,1%), substancja konserwująca (sorbinian potasu), aromat, witaminy (a i d)
Śmietanka pasteryzowana, dodatkowe: barwnik - karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych.
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator-chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny.
Śmietanka pasteryzowana (z mleka), enzym: laktaza