sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, substancje stabilizujące, kwas cytrynowy
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizator - karagen E407
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik, aromat
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, substancja konserwująca, barnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik annato. Produkt może zawierać pochodne jaj.
Ser Gouda (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato), skrobia kukurydziana (zapobiega sklejaniu się wiór)
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne 2% (papryka, cebula, pieprz cayene, kumin, pieprz czarny, czosnek, natka pietruszki, sól, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, sól,
serek śmietankowy, białka mleka, chrzan, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
serek śmietankowy, białka mleka, sól
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne, sól
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
mleko, śmietanka, kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwniki,
mleko UHT, cukier, kakao, substancje zagęszczające
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
Mleko, białka mleka, mleko w proszku, kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato
serek śmietankowy, chrzan, białka mleka, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
mleko, maślanka naturalna, wsad wieloowocowy z owocami leśnymi, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca - lizozym, baewnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, maślanka naturalna, wsad owocowy truskawka, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko surowe zgodne z obowiązującym prawem
Składniki: mleko, wsad owocowy truskawka - czarna porzeczka (cukier sok truskawkowy, sok z czarnej porzeczki, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii, i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik