serek śmietankowy, kurki 5%, pieczarki, białka mleka, sól, ekstrakt grzybowy, cebula, pietruszka, aromat, czosnek, przyprawy,
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane wsad truskawkowy, żywe kultury bakterii mlekowych.
Mleko, woda, sól, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, maślanka naturalna, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
Składniki: mleko, wsad owocowy truskawka - czarna porzeczka (cukier sok truskawkowy, sok z czarnej porzeczki, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii, i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko, wsad owocowy ananas - kokos (cukier, sok ananasowy 2,8 %, skrobia kokosowy, fruktoza, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, maslanka, wsad owocowy truskawka (cukier, truskawki 2,45% w maslance, skrobia kukurydziana, owocowo roslinne koncentraty: koncentrat soku z marchwi, koncentrat z marchwi; naturalny aromat, substancja zageszczajaca: pektyny; zageszczony sok cytrynowy); cukier, serwatka w proszku, skrobia modykowana, stabilizator: pektyny; zywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada (0,25%), aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
mleko, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakteriikefirowych, laktoza z mleka
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada w proszku 0,25%, aromat, kultury bakterii mlekowych
śmietana, czosnek 0,9%, sól, ocet winny, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; aromaty, zioła i przyprawy, kultury bakterii mlekowych
Składniki: śmietana, karmelizowana cebulka 3%, ser cheddar 1,5%, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; sól, cukier, ocet spirytusowy, cebula prażona, cebula pieczona, aromat naturalny, kultury bakterii mlekowych.
mleko, śmietanka, cukier, truskawki, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku 3%, naturalny aromat cytryny z innymi naturalnymi aromatami, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, żywe kultury bakterii
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
Maslanka, mleko, zywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat naturalny, pokruszona laska wanilii, kultury bakterii mlekowych
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, żywe kultury bakterii kerfirowych
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, substancje stabilizujące, kwas cytrynowy
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, truskawka 5%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwniki,
mleko UHT, cukier, kakao, substancje zagęszczające
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, wsad truskawkowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
Mleko, cukier, jagody 2,1%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, barwnik: antocyjany; koncentrat aronii, koncentrat jabłkowy, aromat, kultury bakterii jogurtowych
mleko, wsad brzoskwiniowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, wiśnie 3,7%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, koncentrat soku z czarnej marchwi, kultury bakterii jogurtowych