Ser Maasdam w plastrach BIO 125 g
Składniki: skład: pasteryzowane ekologiczne mleko krowie,sół,stabilizator kwasowości-chlorek wapnia,kultury bakterii kwasu mlekowego w mleku,podpuszczka mikrobiologiczna
Składniki: Burak tarty, cebula przetarta, cukier, woda, sól, kwasek cytrynowy, czosnek, kminek, pieprz czarny
Barszcz czerwony z kwaszonych buraków klasyczny 750 ml
Składniki: Sok z buraków ćwikłowych kwaszonych, woda, cukier, czosnek
Barszcz czerwony z kwaszonych buraków korzenny 750 ml
Składniki: Sok z buraków ćwikłowych kwaszonych, woda, cukier, czosnek, cynamon, goździki
Ogórki kwaszone małosolne 630 g / 350 g
Składniki: Ogórki, woda, sól, koper, chrzan, czosnek, gorczyca
Ogórki konserwowe 680 g / 360 g
Składniki: Ogórki, woda, ocet, cukier, sól, koper,chrzan, czosnek, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy, gorczyca
Składniki: Cukier, sok owocowy ( aronia 22%, malina 7% ), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, woda, naturalna koszenila, aromat naturalny.
Składniki: Cukier, sok owocowy ( aronia 22%, żurawina 7% ), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, woda, naturalna koszenila, aromat naturalny.
Składniki: Pszenna kaszka makaronowa, mąka semolina z pszenicy durum, świeże jaja ( 18% ) , woda.
Składniki: Pszenne kaszka makaronowa, mąka semolina z pszenicy durum, świeże jaja ( 18% ) , woda.
Składniki: Pszenna kaszka, makaronowa, mąka semolina z pszenicy durum, świeże jaja (18%), woda,
Składniki: Pszenna kaszka makaronowa, mąka semolina z pszenicy durum, świeże jaja ( 18% ), woda
Składniki: Pszenne kaszka makaronowa, mąka semolina z pszenicy durum, świeże jaja ( 18% ) , woda.
Składniki: Pszenna kaszka makaronowa, mąka semolina z pszenicy durum, świeże jaja (18%), woda.
Żurek tradycyjny zakwas 500 ml
Składniki: woda, mąka żytnia, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, czosnek.
chrzan tatry 80%, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas mlekowy.