Spożywcze

Pausa ciok- torcik kakaowy BEZGL. 35 g

cukier, oleje i tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach (olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego, tłuszcz kokosowy, masło kakaowe, masło shea), JAJA, syrop glukozowo - fruktozowy, MLEKO odtłuszczone w proszku 7 %, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, stabilizator: sorbitol; mąka kukurydziana, skrobia ryżowa, kakao odtłuszczone w proszku 1,5 %, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna SOJOWA; naturalne aromaty, błonnik cykoriowy, sól, substancja spulchniająca: glukonodeltalakton, węglany sodu; białko MLEKA, substancje zagęszczające: guma karobowa, guma ksantanowa; środek żelujący: agar.

2.80 zł
Quadritos- wafelki w czekoladzie BEZGL. 40 g

Gorzka czekolada 42% (kakao min. 50% - cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat), skrobia ziemniaczana, cukier, tłuszcz roślinne (palmowy, z ziaren palmowych), kakao 5%, orzechy laskowe 2%, mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa, zagęszczacz: guma guar, środek spulchniający: kwaśny węglan sodu, odtłuszczone mleko w proszku. Może zawierać śladowe ilości migdałów.

5.56 zł
Muffin choco- babeczka czekoladowa BEZGL. 65 g

JAJA, olej słonecznikowy, cukier, mąka kukurydziana, czekolada 11% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone kakao w proszku, emulgatory: lecytyna słonecznikowa), mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, ekstrakt z owoców (karob, jabłka), chudy JOGURT 4% (z MLEKA), KAKAO w proszku 3%, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearyoilomleczan sodu; substancje spulchniające: winian monopotasowy, wodorowęglan sodu, glukonodeltalakton; skrobia ryżowa, JAJA w proszku, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; naturalny aromat.

5.75 zł
Lievito- drożdże suche BEZGL. 20 g

suszone drożdże, emulgator: monostearynian sorbitanu.

5.87 zł
Wafer pocket - wafelki orzechowe BEZGL. 50 g

skrobia ziemniaczana, cukier, tłuszcz roślinny, mąka ryżowa, krem z orzechów laskowych (7,7%), maltodekstryna, sproszkowana serwatka, mąka sojowa, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; substancja zagęszczajaca: guma guar; naturalny aromat, środek spulchniający: wodorowęglan sodu

5.89 zł
Salinis- precelki BEZGL. 60 g

skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, tłuszcz roślinny, cukier inwertowany, sól, stabilizator: E 466; środki spulchniające: wodorowęglan sodu, difosforany; lecytyna sojowa, ekstrakt drożdżowy.

6.08 zł
Makaron fusilli BEZGL. 250 g

maka kukurydziana, maka ryzowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych

7.51 zł
Noccioli- wafelki orzechowe BEZGL. 63 g

fruktoza, ORZECHY laskowe (17%), nieutwardzony tłuszcz roślinny, odtłuszczone kakao w proszku, mąka kukurydziana, odtłuszczone MLEKO w proszku, skrobia ziemniaczana, emulgator: LECYTYNA SOJOWA, sól jodowana, aromat, środek spulchniający: kwaśny węglan amonu, substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

8.78 zł
Pan Blanco- chleb biały BEZGL. 250 g

woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, włókno roślinne (psylium), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, drożdże, sól, cukier, błonnik cytrusowy.

9.20 zł
Pan Rustico- chleb wiejski BEZGL. 250 g

woda, skrobia kukurydziana, zakwas 16% (woda, mąka ryżowa*), mąka ryżowa, włókno roślinne (psylium), siemię lniane 2%, płatki SOJOWE 2%, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, drożdże, płatki z prosa 1%, sól, mąka z sorgo 1%, cukier, błonnik cytrusowy, cukier karmelizowany.

9.20 zł
Pan Multigrano- chleb wieloziarnisty BEZGL. 250 g

woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, włókno roślinne (psyllium), siemię lniane 3%, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, ziarno słonecznika 1,8%, drożdże, ziarna z prosa 1,2%, sól cukier, błonnik cytrusowy.

9.20 zł
Fette croccanti - pieczywo chrupkie BEZGL. 150 g

krem mleczny 30% ( tłuszcz roślinny, pełne mleko w proszku 6,5%, dekstroza, cukier, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa; aromaty naturalne), skrobia kukurydziana, cukier, tłuszcz roślinny, mąka kukurydziana, kakao 5,2%, mąka sojowa, skrobia ziemniaczana, pełne mleko w proszku, sól, substancje spulchniające: woorowęglan sodu, wodorowęglan amonu.

9.30 zł
Digestive Landtaler- ciastka BEZGL. 150 g

Skrobia kukurydziana, olej palmowy, olej z trzciny cukrowej 16%, mąka kukurydziana, mąka sojowa, otręby sojowe 7%, mąka gryczana 4%, syrop z buraka cukrowego, modyfikowana skrobia z tapioki, sól, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu.

9.74 zł
Wafers vaniglia- wafle waniliowe BEZGL. 125 g

Cukier, nieutwardzone tłuszcze roślinne, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma guar; substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu

9.93 zł
Makaron capelli di angelo BEZGL. 250 g

maka kukurydziana , mąka ryżowa , mąka z prosa 20% , emulgator: mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych..

10.12 zł
Bułki BEZGL. 130 g

skrobia kukurydziana, woda, zakwas 7,2% (mąka ryżowa, woda), mąka ryżowa, syrop ryżowy, błonniki roślinne (babka płesznik, cytrusy, buraki), substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, drożdże, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; kwas: kwas cytrynowy.

10.57 zł
Snack- wafle w czekoladzie (3x35g) BEZGL. 105 g

czekolada mleczna 40%-min. 30% kakao (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, bezwodny tłuszcz mleczny, sproszkowana serwatka, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat), cukier, tłuszcz roślinny, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, krem z orzechów laskowych 5%, sproszkowana serwatka, kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; sól, zagęszczacz: guma guar; aromat, środek spulchniający: wodorowęglan sodu.

10.67 zł
Wafers cacao-wafle z kremem kakaowym BEZGL. 125 g

cukier, tłuszcze roślinne, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, odtłuszczone kakao w proszku (6%), mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa; zagęszczacz: guma guar; środek spulchniający: wodorowęglan sodu.

11.08 zł
Płatki kukurydziane BEZGL. 250 g

kukurydza , cukier , sól , emulgator: lecytyna słonecznikowa ; witaminy (niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, ryboflawina, tiamina, kwas foliowy, biotyna, witamina B12)

11.08 zł
Biscotti con cioccolato- herb. czek. BEZGL. 150 g

czekolada gorzka 29% (min 60% kakao - masa kakaowa 48%, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa), mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, mleko w proszku, środek spulchniający: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu; sól, aromaty.

11.08 zł
Orangino- biszkopty w czekoladzie BEZGL. 150 g

cukier, czekolada 17% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa, E476; aromat), syrop glukozowy, mąka sojowa, jaja, sok pomarańczowy (3,6%), sok jabłkowy (3,6%), mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, oligofruktoza, olej roślinny, substancja żelująca: pektyna; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, E 331; substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu, E 450; substancja konserwująca: sorbinian potasu; sól, aromat, barwnik: E 160b

11.08 zł
Petit beurre- herbatniki BEZGL. 165 g

skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, masło(mleko) 10%, cukier, zmodyfikowana skrobia tapiokowa, jaja, mleko w proszku, syrop z buraków cukrowych, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, środek spulchniający: wodorowęglam amonu, wodorowęglan sodu; sól, aromat naturalny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

11.08 zł
Oat biscuits- ciastka owsiane BEZGL. 130 g

pełnoziarnisty OWIES bezglutenowy (płatki, mąka, otręby), cukier trzcinowy, masło (MLEKO), otręby ryżowe, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, soda oczyszczona; naturalny aromat waniliowy, sól .

11.77 zł
Mini baguette- bagietki do zapiekania BEZGL.150 g

woda, skrobia kukurydziana, zakwas (mąka ryżowa, woda), mąka ryżowa, błonnik roślinny, syrop ryżowy, skrobia ryżowa, nieutwardzony tłuszcz roślinny, drożdże, izolat białka sojowego, cukier, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól

12.18 zł
Baguette- bagietka do zapiekania BEZGL. 175 g

skrobia kukurydziana , woda , zaczyn 19% (woda, mąka ryżowa) , mąka ryżowa , włókno roślinne (psyllium, bambus) , olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju oleinowego , białko sojowe , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; skrobia ryżowa , zarodki kukurydzy , drożdże , syrop ryżowy , sól jodowana (sól, jodek potasu) .

12.29 zł
Salti-krakersy solone BEZGL. 175 g

skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, tłuszcz roślinny (oleje i tłuszcze roślinne, woda, sól, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; aromat naturalny), maltodekstryna, modyfikowana skrobia z tapioki, cukier, mąka sojowa, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu; aromat naturalny

12.47 zł
Maestro cereale- chleb wieloziarnisty BEZGL. 300 g

woda, skrobia kukurydziana, zakwas 16% (mąka ryżowa, woda), skrobia ryżowa, zboża 4,3% (mąka z prosa 2,6%, mąka z quinoa 1,7%), błonnik jabłkowy, syrop z buraka cukrowego, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, płatki sojowe 2,1%, nasiona słonecznika 2,1%, otręby sojowe 1,9%, siemię lniane 1,9%, zagęszczacz: hydroksypropylo metyloceluloza, płatki z prosa 1,4%, białko sojowe, drożdże, sól morska, miód.

12.60 zł
Chipsy ziemniaczane naturalne BEZGL. 170 g

odwodnione ziemniaki (57%), olej słonecznikowy, mąka ryżowa, syrop glukozowy, skrobia ziemniaczana, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, olej rzepakowy.

13.25 zł
Bon matin- słodkie bułeczki BEZGL. (4x50 g) 200 g

mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, woda, cukier, jaja, margaryna roślinna [oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, z ziaren palmowych, kokosowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach], woda, sól, emulgator: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat], skrobia ryżowa, syrop glukozowy, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych, substancje zagęszczające: guma guar, hydroksypropylometyloceluloza, drożdże, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat.

13.40 zł
Schar Ciabatta bułki do zapiekania BEZGL. 200 g

woda, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, błonnik roślinny, drożdże, mąka ryżowa, dekstroza, izolat białkowy z soi, olej roślinny, zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza; sól, regulator kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy

13.49 zł
Chocolate O's- ciastka z kremem mlecz.BEZGL.165 g

krem mleczny 30% ( tłuszcz roślinny, pełne mleko w proszku 6,5%, dekstroza, cukier, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa; aromaty naturalne), skrobia kukurydziana, cukier, tłuszcz roślinny, mąka kukurydziana, kakao 5,2%, mąka sojowa, skrobia ziemniaczana, pełne mleko w proszku, sól, substancje spulchniające: woorowęglan sodu, wodorowęglan amonu

13.49 zł
Twin bar-wafelki w czek. BEZGL. 3x21.5 g

czekolada MLECZNA 80% 80% (cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat waniliowy , non hydrogenated vegetable fat , cukier , mąka ryżowa , skrobia ziemniaczana , mąka teff , mąka SOJOWA, niskotłuszczowe kakao w proszku , emulgator: lecytyna SOJOWA ; olej roślinny , żółtka JAJ , sól , substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu .

13.70 zł
Choco chip cookie- ciastka z czekoladą BEZGL. 200 g

skrobia kukurydziana, tłuszcz palmowy, mąka kukurydziana, groszki czekoladowe 12% (cukier, masa kakaowa 33%, masło kakaowe, emulgator: lecytyna SOJOWA; naturalny aromat), cukier, maltodekstryna, mąka SOJOWA, płatki kokosowe, modyfikowana skrobia z tapioki, substancje spulchniające: węglany sodu, węglan amonu; sól, naturalny aromat.

13.76 zł
Butter cookies- ciastka maślane BEZGL. 100 g

maka kukurydziana, masło (MLEKO) 30%, cukier, mąka SOJOWA, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól .

14.43 zł
Pain Campagnard- chleb wiejski BEZGL. 240 g

woda, skrobia kukurydziana, zakwas (mąka ryżowa, woda), mąka gryczana, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, syrop z buraków cukrowych, olej roślinny, izlolat białka sojowego, cukier, sól, drożdże, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, ekstrakt z jabłka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas winowy

14.72 zł
Focaccia z rozmarynem BEZGL. 200 g

woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z jabłka, nieutwardzony tłuszcz roślinny, skrobia ryżowa, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, dekstroza, białka soi, drożdże, sól jodowana, rozmaryn

14.88 zł
Pan Grati- bułka tarta BEZGL. 300 g

Mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, mąka SOJOWA, tłuszcz palmowy,JAJA, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: guma guar, drożdże, sól.

15.01 zł
Digestive choc- ciastka w czekoladzie BEZGL. 150 g

czekolada MLECZNA 29% (cukier , masło kakaowe , MLEKO w proszku 3,8 % , masa kakaowa , MLEKO odtłuszczone w proszku , emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat ), skrobia kukurydziana , olej palmowy , cukier trzcinowy , mąka kukurydziana , mąka SOJOWA, otręby SOJOWE, mąka gryczana , syrop cukrowy , skrobia modyfikowana z tapioki , sól , substancje spulchniające: wodorowęglan amonu , soda oczyszczona.

15.09 zł
Pain Campagnard aux graines- chleb wieloziarnisty BEZGL. 250 g

skrobia kukurydziana, woda, zakwas 12% (mąka ryżowa, woda), mąka gryczana 4%, mąka ryżowa, siemię lniane 3,7%, włókno roślinne (psyllium), skrobia ryżowa, syrop cukrowy, ziarno słonecznika 3,2%, drożdże, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, celuloza; białko SOJOWE, sól morska, olej słonecznikowy, mąka z prosa 1,5%, mąka z ryżu brązowego 1,5%, ziarno chia 1,3%, ekstrakt z jabłek, cukier.

15.11 zł
Ciabatta rustica- bułki wieloz. BEZGL. 200 g

woda, zakwas (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, ziarna słonecznika 5 %, mąka gryczana, ziarna lnu 4 %, syrop z buraków cukrowych, błonnik pokarmowy, skrobia ryżowa, koncentrat soku jabłkowego, drożdże, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; izolat białka sojowego, sól, tłuszcz roślinny, regulator kwasowości: kwas winowy

15.19 zł
Gnocchi- kopytka ziemniaczane BEZGL. 300 g

dehydrowane płatki ziemniaczane 85% ( woda , ziemniaki , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; stabilizator: disodium diphosphate ; przeciwutleniacz: ascorbyl palmitate ), mąka ryżowa , skrobia ziemniaczana , sól , acidity regulator: lactic acid ; konserwant: sorbic acid.

15.19 zł
Maestro classic- chleb biały BEZGL. 300 g

kukurydza i skrobia ryżowa, woda, zakwas 18%(mąka ryżowa, woda), syrop ryżowy, błonnik jabłkowy, mąka z prosa 2,6%, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, mąka z quinoa 1,7%, zagęszczacz: hudroksypropylo metyloceluloza, drożdże, sól, miód.

15.58 zł
Crispies- przekąska z grochu o smaku paprykowym BEZGL. 100 g

oskrobia grochowa 52%, mąka grochowa 20%, olej słonecznikowy, przyprawy (cukier, papryka w proszku, MLEKO odtłuszczone w proszku, sól, cebula w proszku, ekstrakt drożdżowy, dekstroza, czosnek w proszku, naturalny aromat, chili w proszku), substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; sól, substancja zagęszczająca: guma guar; środek przeciwzbrylający: węglan magnezu; emulgator: lecytyna słonecznikowa.

15.61 zł
Soft waffeln- gofry BEZGL. 100 g

pasteryzowane całe JAJA, bezglutenowa skrobia PSZENNA, cukier, margaryna roślinna (tłuszcz palmowy, woda, olej rzepakowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa; sól, kwas: kwas cytrynowy; naturalny aromat, barwnik: beta karoten), mąka z ŁUBINU, substancja zagęszczająca: guma guar; MLEKO odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), dekstroza, sól, naturalny aromat, emulgator: lecytyna słonecznikowa.

16.11 zł
Cioko sticks-ciast. w czek. BEZGL. 150 g

mleczna czekolada /46%/ - kakao min. 40% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakowy, pełne mleko w proszku, chude mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; aromat), skrobia kukurydziana, nieutwardzony tłuszcz roślinny, cukier, mąka kukurydziana, mąka sojowa, skrobia ziemniaczana, pełne mleko w proszku, modyfikowana skrobia z tapioki, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu; sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy

16.18 zł
Wraps BZGL. 160 g

woda, mąka ryżowa, margaryny roślinne (tłuszcz palmowy, tłuszcz kokosowy, woda, olej rzepakowy, emulgator: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat naturalny), sorbitol, błonnik jabłkowy, białko sojowe, skrobia ryżowa, sól, substancja zagęszczająca: guma guar, guma karobowa; środek zakwaszający: kwas winowy, konserwant: sorbinian potasu.

16.30 zł
Maestro vital- chleb wieloziarnisty BEZGL. 350 g

zakwas 25%(mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, woda, mąka ryżowa, nasiona słonecznika 6,5%, siemię lniane 6,5%, błonnik z jabłka, mąka z quinoa 2,6%, ekstrakt z jabłek, drożdże, mąka z sorgo 2,4%, olej słonecznikowy, zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza, mąka kasztanowa 1,0%, sól, cukier karmelizowany. BEZ LAKTOZY

16.38 zł
Spody do pizzy BEZGL. (2X150 g) 300 g

woda, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, maka ryzowa, olej słonecznikowy, skrobia ryzowa, syrop ryzowy, dekstroza, zageszczacz: hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; błonnik jabłkowy, drozdze, sól, regulatory kwasowosci: kwas winowy

16.39 zł
Mehl- mąka uniwersalna BEZGL. 1 kg

skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza

16.43 zł
Hamburger- bułki do hamburgerów BEZGL. 300 g

zakwas (mąka ryżowa, woda) 25% , woda , skrobia ryżowa , skrobia kukurydziana , mąka z prosa , włókno roślinne (psyllium) , cukier , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; białka łubinu , olej słonecznikowy , drożdże , sól , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; aromat.

16.63 zł
Vanilla Creams- ciastka z kremem waniliowym bez cukru BEZGL. 115 g

krem waniliowy 28% (substancja słodząca: maltitol, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, błonnik roślinny (inulina z cykorii), skrobia kukurydziana, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa), mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, mąka kukurydziana, olej palmowy, błonnik roślinny (inulina z cykorii), olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, sól, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat.

16.86 zł
Grissini- paluszki BEZGL. 150 g

skrobia ziemniaczana , mąka ryżowa , modyfikowana skrobia kukurydziana , mąka gryczana , margaryna roślinna , drożdże , syrop glukozowy-fruktozowy , cukier , sól , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem winowym ; substancje spulchniające: wodorowęglan amonu ; naturalny aromat .

16.93 zł
Cereal crackers- krakersy wieloziarniste BEZGL. 210 g

skrobia kukurydziana , margaryna roślinna [ oleje i tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach ( palm , palm kernel , rzepak ), woda , sól , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; flavouring ], maltodekstryna , skrobia modyfikowana z tapioki , mąka gryczana, mąka brązowy z prosa 6,1% , mąka sojowa , syrop ryżowy , ziarenka lnu 3,6% , pół-ziarnista mąką ryżowa 3,5% , mąka gryczana 1,8% , mąka z sorgo 1,7% , mąka z siemienia lnianego 1,6% , maka kukurydziana 1,4% , suszony zakwas (gryka, quinoa) , otręby sojowe 1,4% , mak 0,7% , syrop z buraków cukrowych , sól morska , emulgator: mono- i diacetylowinowe estry mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych ; substancje spulchniające: wodorowęglan amonu , soda oczyszczona , winny kamień ; substancja zagęszczająca: guma guar , hydroksypropylometyloceluloza ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ; aromat naturalny

17.48 zł
Zwieback- sucharki BEZGL. 175 g

skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju oleinowego, cukier, włókno roślinne (psyllium, bambus), syrop ryżowy, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometylceluloza; mąka gryczana, mąka z soczewicy, białko grochu, drożdże, sól, aromat naturalny.

17.99 zł
Pan Brioche- chleb słodki BEZGL. 370 g

skrobia kukurydziana , mąka ryżowa , woda , cukier , JAJA , margaryna roślinna ( olej palmowy , woda , olej rzepakowy , sól , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynow ; aromat naturalny ), syrop glukozowy , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza , guma guar ; MLEKO w proszku , włókno roślinne (psyllium) , drożdże , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; sól , aromat naturalny , substancja zakwaszająca: kwas winowy

17.99 zł
Mieszanka do wypieku brownie BEZGL. 350 g

cukier trzcinowy nierafinowany , skrobia kukurydziana , maka kukurydziana , kakao w proszku , łezki czekolady 7,4% ( cukier , masa kakaowa 33% , masło kakaowe , emulgator: lecytyna SOJOWA ; naturalny aromat ), mąka ryżowa , mąki z soczewicy , skrobia modyfikowana z tapioki , substancja zagęszczająca: guma tara.

18.04 zł
Croissant 4 szt. BEZGL. 220 g

skrobia kukurydziana , woda , zaczyn 14% (mąka ryżowa, woda) , ekstrakt owocowy (carrube, jabłko) , margaryna roślinna [oleje i tłuszcze roślinne w zmiennej proporcji (olej słonecznikowy wysokotłuszczowy, masło shea), woda, sól, sok cytrynowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych] , substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol ; włókno roślinne (psyllium) , drożdże , olej słonecznikowy , mąka ryżowa , białko SOJOWE , skrobia ryżowa , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; miód , białko JAJ w proszku , sól , barwnik: koncentrat marchwi i jabłka ; naturalny aromat .

18.08 zł
Flatbreads- tortilla BEZGL. 180 g

woda, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, bezglutenowa pełnoziarnista mąka OWSIANA, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol; błonnik roślinny (psyllium), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, mąka gryczana, skrobia ryżowa, syrop glukozowy, mąka z soczewicy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; sól, kwas: kwas winowy ; substancje spulchniające: glukonodelta-lakton, wodorowęglan sodu; naturalny aromat.

18.21 zł
Sauerteigbrot- chleb na zakwasie BEZGL. 240 g

woda , skrobia ziemniaczana , skrobia kukurydziana , zakwas (mąka ryżowa, woda) 11% , mąka z sorgo , mąka kukurydziana , łuski psyllium (Plantago Psyllium) , mąka lniana 2,8 % , syrop z buraków cukrowych , oleje roślinne w zmiennych proporcjach (słonecznikowy, rzepakowy), mąka z quinoa , cukier , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; kompot żurawinowy 2,1 % ( żurawina , cukier , substancja zagęszczająca: pektyna ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), syrop z żurawiny 1,3% ( koncentrat soku z żurawiny , cukier , substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), drożdże 1,9% , sól , mąka kasztanowa , aromat naturalny .

18.30 zł
Taralli- przekąska z oliwą z oliwek BEZGL. 120 g

skrobia kukurydziana , skrobia ryżowa , olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju oleinowego 15% , białe wino , skrobia ziemniaczana , mąka ryżowa , maka kukurydziana , dekstroza , sól , oliwa z oliwek extra virgin 1% , substancja zagęszczająca: guma guar , guma ksantanowa ; substancje spulchniające: difosforan disodowy , wodorowęglan sodu ; emulgator: lecytyna słonecznikowa ; aromat naturalny .

18.52 zł