Boczek Wieprzowy Bez Żeber Bez Skóry Bez Tłuszczu Vacuum Około 2,5 Kg

Element uzyskany z rozbioru półtuszy wieprzowej. Element odcięty wraz z dolnymi żebrami (od piątego do ostatniego) oraz z chrząstkami żebrowymi. Linie cięć przebiegają: od góry w połowie długości wszystkich żeber, od przodu po linii cięcia łopatki i pachwiny, od tyłu po linii odcięcia pasa tłuszczu łączącego boczek z pachwiną. Boczek bez żeber i kości mostka, bez skóry i tłuszczu do pierwszego przerostu mięśniowego.

Product sold locally
  • 37.42 zł / kg
  • 1 kg ( 93.55 zł for 2.50 kg )
  • kg
  • Payment via bank transfer, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

The product is shipped within 24 hours.

We complete the order within 24 hours.

The product is covered by a one-year warranty.

You can return the product within 14 days.