Barszcz biały na zakwasie 480 ml
woda, mąka pszenna, zakwas pszenny (woda, mąka pszenna,mąka żytnia razowa) – 3,88 %, mąka pszenna graham, czosnek,majeranek, ziele angielskie, liść laurowy
Składniki: sok z naturalnie kiszonych buraków ćwikłowych, woda, czosnek, przyprawy, sól
woda, mąka żytnia, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, czosnek.
chrzan tarty 80%, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas MLEKOwy.
Składniki: gorczyca biała i czarna, woda, cukier, ocet, sól, przyprawy
Składniki: buraczki ćwikłowe, korzeń chrzanu, ocet, cukier, sól.
Musztarda wściekle ostra 210 g
Składniki: gorczyca biała i ciemna, woda, ocet spirytusowy, chili, czosnek, cukier, sól, przyprawy
Musztarda miodowa 200 g Vitapol
GORCZYCA biała i ciemna, woda, miód naturalny wielokwiatowy - Polska (17%), ocet, sól, przyprawy smakowe
olej rzepakowy, musztarda (ocet spirytusowy, woda, cukier, gorczyca, sól, kwas cytrynowy, przyprawy), woda, jaja kurze. Kwas cytrynowy i ocet spirytusowy - regulator kwasowości.
Składniki: koncentrat pomidorowy (61%), cukier, sól, ocet SELERowy, ocet cebulowy, ocet z liścia laurowego, pieprz naturalny, chili, cynamin, czosnek granulowany, imbir mielony
Konfitura z truskawek słodzona erytrytolem B/C 160g
truskawki, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z malin słodzona erytrytolem B/C 160g
Składniki: maliny, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 74 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z moreli słodzona erytrytolem B/C 160g
morele, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporzadzono z 73 g owoców na 100 g produktu.
Składniki: koncentrat pomidorowy (45%), przecier warzywny (25%) - (SELER 10%, cebula 10%, marchew 5%), miód wielokwiatowy Polska (16%), olej rzepakowy, przyprawy, sól poniżej 1%
Konfitura z borówki amerykańskiej słodzona erytrytolem B/C 160g
Składniki: borówka amerykańska, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 74 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z wiśni słodzona erytrytolem B/C 160g
wiśnie , substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z73 g owoców na 100 g produktu.
Koncentrat barszczu czerwonego 240 g
Składniki: sok z buraka odtworzony z soku zagęszczonego, cukier, przyprawy smakowe, sól kuchenna, kwas MLEKOwy - regulator kwasowości.
Składniki: cukier, sok malinowy odtworzony z soku zagęszczonego (33%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy
Konfitura z czarnej jagody słodzona erytrytolem B/C 160g
Składniki: czarne jagody, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 75 g owoców na 100 g produktu.