Mleko, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
mleko pełne, śmietana, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), sól, stabilizator (E410), kwas (kwas cytrynowy)
Mleko pełne, śmietana, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), zioła (0.550 cebula, czosnek, sól, stabilizatory (e410, e407), kwas (kwas cytrynowy), aromat ( zawiera seler)
mleko pełne, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), śmietana, sól, stabilizatory (E410, E407), kwas (kwas cytrynowy)
mleko pełne, śmietana, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), sól, stabilizatory (E410, E407) kwas (kwas cytrynowy)
mleko pełne, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), śmietana, sól, stabilizatory (E410, E407), kwas (kwas cytrynowy)
pełne mleko, cukier, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), śmietana, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, karagen, E 466), sól, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, kwas (kwas cytrynowy).
Jogury kremowy o smaku mascarpone z malinami: mleko, śmietanka, białka mleka, cukier, owoce (6,3%) (maliny i sok malinowy z koncentratu), koncentrat soku z buraków czerwonych, aromat, żywe kultury bakterii. jogurt kremowy o smaku mascarpone z czarnymi porzeczkami: mleko, śmietanka, białka mleka, owoce (8,1%) (czarne porzeczki i sok z czarnych porzeczek z koncentratu), cukier, aromat, żywe kultury bakterii.