woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Woda, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna dc.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany.
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone 15,2% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
czekolada 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 450, e 500, e 503) aromat
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,2% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 34,3% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat) mąka pszenna cukier chrupki ryżowe 10,1% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, koncentrat słodu jęczmiennego, sól) syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) orzechy laskowe (4,9%) mleko zagęszczone masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol) ekstrakt słodowy (z jęczmienia) skrobia serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromat
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone 15,3% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające; węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia substancje spulchniające (e 505, e 500, e 450) sól aromat emulgator (lecytyna sojowa)
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat], mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku demineralizowana (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, barwniki: karmel i karoteny, emulgator: lecytyny (z soi), substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu, aromat sól
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: antocyjany, ekstrakt krokosza barwierskiego.
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: ekstrakt krokosza barwierskiego.
Cukier cukier strzelający (cukier (3,5%), maltoza, dwutlenek węgla) regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu barwniki: antocyjany, ekstrakt z krokosza barwierskiego aromat
Mąka pszenna cukier oleje roślinne: palmowy, rzepakowy i tłuszcz palmowy - w zmiennych proporcjach syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 450) aromat