Skrobia z fasoli mung 50 %, skrobia ziemniaczana, skrobia z tapioki, woda.
mąka ryżowa 96 %, skrobia modyfikowana, sól
mąka PSZENNA 71,5 %, mąka gryczana 15 %, woda, sól.
Skrobia z zielonego groszku 85 %, woda
Mąka pszenna 65,1 %, woda, substancja zagęszczająca: skrobia acetylowana, gluten pszenny, sól, olej sojowy, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, mleczan sodu, trójpolifosforan sodowy, polifosforan sodu
mąka PSZENNA 64,8 %, woda, substancje zagęszczające: skrobia acetylowana, alginian sodu; sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, mleczan sodu, trójpolifosforan sodowy, polifosforan sodu. Może zawierać soję.
skrobia ziemniaczana 43,5 %, skrobia z zielonego groszku 41,5 %, woda.
Mąka ryżowa 89 %, skrobia z tapioki, sól.
Mąka pszenna 89,5 %, woda, sól. może zawierać: jaja
Mąka ryżowa 86 %, skrobia z tapioki, czarny sezam 2 %, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mąka pszenna 88 %, woda, żółtko jaja w proszku 1 %, sól, regulatory kwasowości: węglany potasu, węglany sodu.