cukier, mleko pełne w proszku, oleje roślinne (całkowicie utwardzony palmowy, palmowy, shea), tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), syrop cukru inwertowanego, miazga kakaowa, mąka kukurydziana, mąka pszenna (gluten), substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), fruktooligosacharydy, mąka ryżowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, inulina, emulgatory (fosfatydy amonu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu, lecytyny ze słonecznika), sól, aromaty, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu). Zawartość suchej masy mlecznej w mlecznej czekoladzie minimum 30%, masa kakaowa minimum 25%. Może zawierać pistacje, orzechy laskowe, soję, sezam, orzeszki ziemne oraz jaja.
Orzeszki ziemne, cukier, syrop cukru inwertowanego, tłuszcze roślinne (palmowy, palmowy całkowicie uwodorniony, słonecznikowy, z nasion bawełny, rzepakowy, shea), maltodekstryna, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), mleko w proszku odtłuszczone, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory (lecytyny ze słonecznika, polirycynooleinian poliglicerolu, fosfatydy amonu), mąka pszenna (gluten), sól, białko jaja w proszku, fruktooligosacharydy, inulina, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu), aromat. czekolada mleczna; masa mleczna minimum 30%, masa kakaowa minimum 25%.
orzeszki ziemne, cukier, mleko pełne w proszku, syrop cukru inwertowanego, oleje roślinne (całkowicie utwardzony palmowy, palmowy, shea), maltodekstryna, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory (fosfatydy amonu, lecytyny ze słonecznika, polirycynooleinian poliglicerolu), białko jaja w proszku, mąka pszenna (gluten), fruktooligosacharydy, sól, masło (z mleka), inulina, aromaty, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu). Zawartość suchej masy mlecznej w mlecznej czekoladzie minimum 30%, masa kakaowa minimum 25%. Może zawierać pistacje, orzechy laskowe, soję oraz sezam.
orzeszki ziemne, cukier, miazga kakaowa, syrop cukru inwertowanego, maltodekstryna, olej roślinny (palmowy całkowicie utwardzony, palmowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, masło (z mleka), mleko pełne w proszku, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitole), tłuszcz kakaowy, białko jaja w proszku, emulgatory (fosfatydy amonu, lecytyny ze słonecznika, polirycynooleinian poliglicerolu), mąka pszenna (gluten), fruktooligosacharydy, sól, inulina, aromaty, serwatka w proszku (z mleka), regulator kwasowości (wodorowęglan sodu). czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 49%. może zawierać pistacje, orzechy laskowe, soję oraz sezam.
Pl dare - baton z orzeszkami ziemnymi (13%), karmelem (22%), nugatem (22,2%), kulkami pszennymi (4,8%) pokryty mleczną czekoladą (22%) - cukier, syrop cukru inwertowanego, orzeszki ziemne, tłuszcze roślinne (palmowy, palmowy całkowicie uwodorniony, shea), mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), maltodekstryna, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mąka ryżowa, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), mleko w proszku odtłuszczone, mąka pszenna (gluten), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory (lecytyny ze słonecznika, fosfatydy amonu, polirycynooleinian poliglicerolu), sól, fruktooligosacharydy, białko jaja w proszku, skrobia, inulina, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu), aromat (wanilina), stabilizator (węglan wapnia). czekolada mleczna; masa mleczna minimum 30%, masa kakaowa minimum 25%.