MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
ser cheddar (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: beta-karoten), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana
48.6% mozzarella ( mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna), 48.6% cheddar (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: beta-karoten ), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana.
MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
Pasteryzowane krowie mleko, sól, kultury startowe, podpuszczka
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik : annato .
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury startowe, podpuszczka, annato (kolor)