Henglein Ciasto Francuskie Xxl 375 G
Składniki: mąka PSZENNA, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Henglein Ciasto Francuskie Light 275 G
Składniki: mąka PSZENNA, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Henglein Spód Do Pizzy W Stylu Włoskim 400 G
Składniki: mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, skrobia PSZENNA, oliwa z oliwek, alkohol etylowy, sól, substancje spulchniające (Difosforany, Węglany sodu), drożdże, białko PSZENNE, glukoza, mąka kukurydziana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).
Składniki: mąka PSZENNA, woda, sól, emulgator: lecytyny (SOJA); substancja konserwująca: sorbinian potasu; regulator kwasowości: cytryniany potasu, octany sodu; środek do przetwarzania mąki (polepszacz): L-cysteina; skrobia kukurydziana.
Henglein Ciasto Na Tartę 250 G
Składniki: mąka PSZENNA, woda, tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, glukoza, sól spożywcza, alkohol etylowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Henglein Spód Do Pizzy W Stylu Amerykańskim 380 G
Składniki: Mąka pszenna, woda, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), tłuszcz palmowy, oliwa z oliwek (2%), olej rzepakowy, drożdże, sól, alkohol etylowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat. produkt zawiera gluten.