Semolina – mąka z przemiału pszenicy durum (50%), mąka pszenna typu 00.
Puree ziemniaczane 80% ( woda, odwodnione płatki ziemniaczane 24% ( ziemniaki 99%, przyprawy)), skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, mąka ryżowa, przyprawy, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
puree ziemniaczane 80% ( woda, odwodnione płatki ziemniaczane 24% ( ziemniaki 99%, przyprawy)), skrobia ziemniaczana 15%, mąka pszenna, mąka ryżowa, przyprawy, naturalne aromaty, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu
mąka z pszenicy durum pełnoziarnista, woda
mąka z pszenicy durum pełnoziarnista, woda
Makaron jajeczny 72% [semolina z pszenicy durum, jaja (19,4% w makaronie i 13,9% w całym produkcie)], nadzienie 28% [bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże piwowarskie, sól), olej słonecznikowy, sól, serwatka w proszku, ser ricotta ( 3% w nadzieniu i 0,8% w całym produkcie) (serwatka , śmietana, sól), grzyby suszone w proszku (2,4% w nadzieniu i 0,7 % w całym produkcie) ( boletus luteus i agaricus bisporus) błonnik pszenny, cukier, aromaty, suszony czosnek, pietruszka, ekstrakt drożdżowy, czarny pieprz, przeciwutleniacz: ekstrakt rozmarynu]
mąka z pszenicy durum ze szpinakiem 1,5%, woda.