Mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik:annato
mleko pasteryzowane, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator,-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik-annato
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum
mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
mleko,sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii, barwnik annato
sery(mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku; sól.
sery (mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku, sól, szczypiorek susz 0,16%.
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
śmietanka,białka mleka,stabilizator karagen
sery z mleka krowiego, sól, skrobie modyfikowane, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, czekolada w proszku 4,1% (kakao, cukier), cukier, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizator: karagen, aromat
mleko, cukier, naturalny aromat truskawkowy z innymi aromatami, barwnik:karoteny,
mleko, cukier, naturalny aromat waniliowy, barwnik:karoteny
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
śmietanka, stabilizator: karagen, emulgator: E471
Mleko, sól, kultury bakterii. w przypadku sera barwionego:barwnik-karoteny.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Ser miękki solankowy (mleko, sól, regulator kwasowości), zalewa solankowa.
Mleko pasteryzowane; sól; stabilizator: chlorek wapnia; kultur bakterii
śmietanka,białak mleka, stabilizator:karagen
śmietanka, białka mleka, stabilizator:karagen
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.