mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, truskawka 5%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
serek śmietanowy, białka mleka, suszone pomidory - 5,3%; sól, cebula, czosnek, pieprze chilli, liść laurowy, ziele angielskie, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, zioła i przyprawy 1%, sól, aromaty naturalne
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych
mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, kultury bakterii mlekowych
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
serek śmietankowy, białka mleka, sól, łosoś wędzony 7%, koperek 0,2%
Serek śmietankowy, białka mleka, sól, zielone oliwki 12%
Mleko, wsad owocowy czerwona pomarańcza (cukier, czerwona pomarańcza sok – z soku zageszczonego 2,4% w jogurcie, pomarancze 1,6% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko, cukier, karmel solony 1,4%, aromat, sól, syrop ze skarmelizowanego cukru, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko,wsad owocowy wisnia (wisnie 2,8% w jogurcie, wisnia – sok (z soku zageszczonego) 1,2% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, winogron i aronii; koncentrat soku z marchwi, aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko,wsad owocowy zurawina (cukier, zurawina 4% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, koncentrat soku z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, cukier, truskawki 4,8%, koncentrat z marchwi i soku z marchwi, naturalny aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, cukier, maliny 2,8%; granat 0,2% z zagęszczonego soku, aromat, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, truskawka 1,5%, kiwi 1,5%, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, maslanka, wsad owocowy truskawka (cukier, truskawki 2,45% w maslance, skrobia kukurydziana, owocowo roslinne koncentraty: koncentrat soku z marchwi, koncentrat z marchwi; naturalny aromat, substancja zageszczajaca: pektyny; zageszczony sok cytrynowy); cukier, serwatka w proszku, skrobia modykowana, stabilizator: pektyny; zywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada (0,25%), aromat, kultury bakterii mlekowych
serek śmietankowy, kurki 5%, pieczarki, białka mleka, sól, ekstrakt grzybowy, cebula, pietruszka, aromat, czosnek, przyprawy,
ser (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato)
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, skrobia kukurydziana
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat naturalny, pokruszona laska wanilii, kultury bakterii mlekowych
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych; stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
serek śmietankowy, papaja, cukier trzcinowy, białka mleka, sól, nasiona konopi siewnej (Cannabis Sativa) 0,6%, curry, przyprawy, czarnuszka 0,24%
Serek śmietankowy, czerwona papryka grillowana 4,3%, białka mleka, przecier z czerwonej papryki 1,6%, cukier trzcinowy, pasta pomidorowa 1,3%, cukinia grillowana 1,2%, sól, przyprawy, ocet spirytusowy, pomidory suszone, czosnek przetarty, syrop ze skarmelizowanego cukru.
maślanka naturalna pasteryzowana, mleko pasteryzowane, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik annato, aromat.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
serek śmietankowy, przecier z czerwonej papryki 3,8%, czerwona papryka grillowana 2,4%, białka mleka pasta pomidorowa 1,3%, cukier trzcinowy, przyprawy, sól, nasiona konopi siennej 0,6%, miód, ocet spirytusowy, syrop ze skarmelizowanego cukru, suszone pomidory, czosnek przetarty, naturalny aromat
maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku 3%, naturalny aromat cytryny z innymi naturalnymi aromatami, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, żywe kultury bakterii
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
mleko, wsad truskawkowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
Mleko, cukier, jagody 2,1%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, barwnik: antocyjany; koncentrat aronii, koncentrat jabłkowy, aromat, kultury bakterii jogurtowych
mleko, wsad brzoskwiniowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, substancja przeciwzbrylająca celuloza