Ciastka karmelizowane 58% (mąka pszenna, cukier, oleje roślinne (palmowy*, rzepakowy), syrop cukierniczy kandyzowany, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), mąka sojowa, sól, cynamon), olej rzepakowy, cukier, emulgator (lecytyny (soja)), kwas (kwas cytrynowy). *olej palmowy z zrównoważonych i certyfikowanych plantacji
wiśnie 51%, zagęszczone soki winogronowy, daktylowy, cytrynowy, substancja żelująca:pektyny.
Figi Królewskie (51%), zagęszczone soki owocowe (winogronowy, daktylowy), substancja zelująca: pektyny, sok cytrynowy
Zagęszczone soki owocowe ( winogronowy, daktylowy), pomarańcze ( 19%), imbir (16%) substancja żelująca: pektyny, sok cytrynowy
maliny (51%), zagęszczony sok owocowy (winogronowy i daktylowy), substancja żelująca: pektyna, sok cytrynowy.
żurawina (25,5%), jagody (25,5%), zagęszczony sok owocowy ( winogronowy, daktylowy), substancja żelująca: pektyny.
Jabłka (51%), zagęszczone soki owocowe ( winogronowy, daktylowy), substancja żelująca: pektyna, sok cytrynowy, cynamon (
mango (30,5%), marakuja (20,5%), zagęszczone soki owocowe ( winogronowy, daktylowy), substancja żelującą: pektyny, sok cytrynowy
maliny (13%), truskawki (13%), jeżyny (13%), wiśnie (12%), zagęszczony sok owocowy (winogronowy i daktylowy), substancja żelująca: pektyna, sok cytrynowy.
gruszki (51%), zagęszczone soki owocowe (winogronowy i daktylowy), substancja żelująca: pektyna, sok cytrynowy.
owoce ananasa (25,5%), mango (25,5%), zagęszczone soki ( winogronowy, daktylowy), substancja żelująca : pektyny, sok cytrynowy
śliwka mirabelka (51%), zagęszczone soki (winogronowy, daktylowy), sok cytrynowy. Substancje żelujące: pektyny.
jeżyna (51%), zagęszczony sok ( winogronowy i daktylowy), sok cytrynowy, substancja żelująca : pektyny.
winogrona 51%, zagęszczone soki winogronowy, daktylowy, cytrynowy, substancja żelująca:pektyny.
Owoce 51% ( 25,5% truskawka 25,5% rabarbar ) zagęszczone soki winogronowy, daktylowy, cytrynowy, substancja żelująca:pektyny.
Brzoskwinie 51%, zageszczony sok winogronowy, zagęszczony sok daktylowy, substancja żelująca: pektyny, sok cytrynowy.
Morele 51%, zagęszczony sok winogronowy, zagęszczony sok daktylowy, substancja żelująca: pektyny, sok cytrynowy.
Jagody (51%), zagęszczony sok owocowy (winogronowy i daktylowy), substancja żelująca: pektyna, sok cytrynowy.
Czarne porzeczki (45%), zagęszczone soki owocowe (winogronowy i daktylowy), substancja żelująca: pektyna.
Pomarańcze (51%), zagęszczony sok owocowy (winogronowy i daktylowy), substancja żelująca: pektyna, sok cytrynowy.