Ziemniaki gotowane 38% , ogórki konserwowe 18%, olej rzepakowy, marchew gotowana 13%, groszek zielony konserwowy 5%, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy, gorczyca, żółtko jaja, ocet winny, przyprawy, koper suszony, aromat, ekstrakty przypraw, regulatory kwasowości : octany sodu, kwas mlekowy; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu.
Filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry solone a'la matjas 80% w oleju rzepakowym 20%. filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), olej rzepakowy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy; cukier, maltodekstryna, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; stabilizator: kwas jabłkowy; substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Składniki: Marynowane filety ze śledzia bałtyckiego ze skórą 54,5% z cebulą marynowaną 13,5%, z suszonymi płatkami chili 1,8%w oleju rzepakowym 30,2%. filety ze śledzia bałtyckiego (clupea harengus membras), olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy; suszone płatki chili, ekstrakt z papryki ostrej.
Filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), cebula, olej rzepakowy, cukier, koncentrat pomidorowy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; suszone pomidory, pietruszka nać suszona, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; aromat papryki.
Marynowane filety ze śledzia bałtyckiego ze skórą 54,5% z cebulą marynowaną 13,5% w oleju rzepakowym 32%. filety ze śledzia bałtyckiego (clupea harengus membras), olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy.
filety ze śledzia bałtyckiego 54,5% (Clupea harengus membras), olej rzepakowy 31,18%, cebula 13,5%, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy; papryka suszona, marchew suszona, gorczyca, pietruszka nać suszona, aromat papryki.
Marynowane filety ze śledzia bałtyckiego ze skórą 54,5% z cebulą marynowaną 13,5%, z suszonymi pomidorami 0,5% w oleju rzepakowym 31,5%. filety ze śledzia bałtyckiego (clupea harengus membras), olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy; suszone pomidory, przyprawy, aromaty.
Seler, pomidor, parowane rozdrobnione kawałki dorsza czarnego (pollachius virens), śmietana, cebula, woda, mąka pszenna, cukier, sól, przyprawy, koper.
Seler, pomidor, parowane rozdrobnione kawałki łososia (salmon salar), cebula, woda, mąka pszenna, cukier, koncentrat pomidorowy, sól, cebula suszona smażona, pieprz czarny, zioła (nać pietruszki, oregano, bazylia), olej słonecznikowy.
Sos warzywno-pomidorowy (woda, marchew 29%, cebula 11%, cukier, koncentrat pomidorowy 6%, ocet spirytusowy, seler 3%, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakt liścia laurowego, ekstrakt ziela angielskiego), smażone płaty ze śledzia atlantyckiego ze skórą [płaty ze śledzia atlantyckiego ze skórą (Clupea harengus), mąka pszenna, olej rzepakowy]. Produkt zawiera ości.
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry 47,3% z cebulą marynowaną 13,6% z olejem rzepakowym 18%. zawiera cukier i substancje słodzące. filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), olej rzepakowy, cebula, woda, sól, cukier, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas mlekowy; ocet spirytusowy, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy; przyprawy, gorczyca, substancje słodzące: sacharyny, acesulfam k; aromaty.