Sery i twarogi

Sertop Kostka Topiona Kanapkowa 100 G

ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny.

Sertop Kostka Topiona Z Pieczarkami 100 G

ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowe), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, pieczarki suszone, aromat, sól, barwnik: karoteny.

Sertop Kostka Topiona Z Szynką 100 G

ser (mleko fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, szynka wieprzowa wędzona 4% (mięso wieprzowe, białko sojowe, przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu), sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny

Sertop Kostka Topiona Łagodna 100 G

ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowe), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny

Sertop Kostka Topiona Ze Szczypiorkiem I Cebulą  100 G

ser, (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek, cebula; sól, barwnik: karoteny

Sertop Ser Topiony Cheddar Kostka 100 G

ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar min. 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól

Sertop Ser Topiony Z ŁoSosiem Kostka 100 G

ser 45% ( masło, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, łosoś wędzony 3,4%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól

Sertop Ser Topiony Tylżycki Kostka 100 G

Ser 46% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki min.10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka z proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; sól.

Sertop Ser Topiony Z Czosnkiem Kostka 100 G

ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; czosnek suszony 0,6%, sól

Sertop Ser Topiony Z Pieczarkami Kostka 100 G

ser 44% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pieczarki suszone 0,4%, aromat, sól

Sertop Ser Topiony Z Pomidorami Kostka 100 G

ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pomidory suszone 1,6%,sól

Sertop Ser Topiony Z Szynką Kostka 100 G

Ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: e 621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: 450, e452, e3399; sól.

Sertop Ser Topiony Ze Słonecznikiem 100 G

ser 42% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, ziarna słonecznika 4,3% , mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól

Sertop Ser Topiony Ze Szczypiorkiem I Cebulą Kostka 100 G

ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, sól

Sertop Ser Topiony Z Wędzonym Kurczakiem Kostka 100 G

ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, masło ,filet z kurczaka wędzony 7%(mięso drobiowe, białko sojowe, mieszanka przypraw w tym seler, białko jaja kurzego), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.

Sertop Ser Topiony Gouda Kostka 100 G

ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowe) (w tym Gouda 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.

Sertop Ser Topiony Z Borowikami Kostka 100 G

ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; borowiki suszone 0,2%, aromat, sól

Sertop Ser Topiony Z Papryką Kostka 100G

ser 44% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; papryka suszona 0,8%,sól

Sertop Ser Topiony Złoty EMentaler Kostka 100 G

ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól

Sertop Produkt Seropodobny Topiony Mazurski Swój Z Szynką, Krążek 140 G

Mazurski: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: e450, e452, e339, serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny; swój z szynką: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, szynka wieprzowa wędzona 3% (mięso wieprzowe, białko sojowe, przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu), sole emulgujące: e450, e452, e339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, aromat, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny.

Sertop Produkt Seropodobny Topiony Wiosenny/Z Serem Edam 140 G

z serem Edam: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Edam 8%), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415; sól, barwnik: karoteny; Wiosenny: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek, cebula; stabilizatory: E407, E415; sól, barwnik: karoteny.

Sertop Ser topiony Złoty eMentaler plastry 130 g

Ser 54 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, mleko w proszku odtłuszczone, masło, sole emulgujące: e452, e339; sól, barwnik: karoteny.

Sertop Ser Topiony Mix Twój...Ulubiony Krążek 140 G

Tylżycki ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Tylżycki 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415; sól. Z papryką ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, papryka suszona 0,8%, stabilizatory: E407, E415; sól. Ze szczypiorkiem i cebulą ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, stabilizatory: E407, E415; sól. Z pieczarkami ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, pieczarki suszone 0,4%, aromat, stabilizatory: E407, E415; sól.

Sertop Ser Topiony Złoty EMentaler Krążek 140 G

ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.

Sertop Ser Topiony Z Szynką Plastry 130 G

ser 76 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, szynka wieprzowa parzona 5,8%( mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, sól, aromaty, suszone: sok z buraka, sok z aceroli), mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E452, E339; masło, sól wędzona morska, barwnik: karoteny, ekstrakt z papryki.

Sertop Ser Topiony Gouda/ Chili Z Bazylią Protein Krążek 140 G

Ser topiony z chili i bazylią: sery 34%, woda, masło, białka mleka, sole emulgujące: e339, e450, e452; chili 0,6%, bazylią 0,1%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól. ser topiony z serem gouda: sery 34% (w tym 12% sera gouda), woda, białka mleka, sole emulgujące: e339, e450, e452;, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.

Sertop Ser Topiony Tost plastry 130 g

ser 54 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, mleko w proszku odtłuszczone, masło, sole emulgujące: E452, E339; sól, barwnik: karoteny, ekstrakt z papryki.

Sertop Ser Topiony Gouda Krążek 140 G

Ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowe) ( w tym gouda 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.

Sertop Ser topiony w plastrach protein z serem Gouda 130 g

ser 85 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym 20 % sera gouda), woda, sole emulgujące: e452, e339; mleko w proszku odtłuszczone, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.

Ser topiony w plastrach protein z chili i bazylią 130 g SERTOP

ser 85 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, sole emulgujące: e452, e339; chili 0,6 %, bazylia 0,1 %, mleko w proszku odtłuszczone, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.

Sertop Ser Topiony Mix Nasz...Wyśmienity Krążek 140 G

Złoty ementaler: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415. tylżycki: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki 10 %), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól. ze szczypiorkiem i cebulą: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3 %, stabilizatory: e407, e415; sól. z szynką: ser 44 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przypraw tym seler, wzmacniacz smaku: e621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.

Sertop Ser topiony MIX Wasz...luksusowy krążek 140 g

Z salami ser 44 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, salami 6 % (mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, białko sojowe, mieszanina przypraw w tym gorczyca, seler), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól. złoty ementaler ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415. ze szczypiorkiem i cebulą ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, stabilizatory: e407, e415; sól. z borowikami ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłus...