Karkówka Wieprzowa Bez Kości Premium Vac Około 2,5 Kg

Element uzyskany z rozbioru półtuszy wieprzowej. Element odcięty z odcinka szyjnego na linii: od przodu oddzielenia
głowy, od tyłu po linii oddzielenia schabu cięciem prostym pomiędzy 4 i 5 kręgiem piersiowym i odpowiadającymi im
żebrami. Od góry po linii podziału półtuszy, od dołu wzdłuż trzonów kręgów szyjnych i dalej przecinając żebra równolegle
do kręgów piersiowych. Element z przyległym warkoczem ok. 2 cm. Mięsień odtłuszczony pozostawiony przerost
mięśniowy (łata), powierzchnia tłuszczu do 2 mm na około 20% powierzchni mięsa.
Product sold locally
  • 28,97 zł / kg
  • 1 kg ( 72,43 zł за 2.50 kg )
  • kg
  • Оплата через банківський переказ, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Ми відправляємо продукт протягом 24 годин.

Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.

Цей продукт має річну гарантію.

Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.