Smalczyk wegański z cebulką 180 g
Składniki: gotowana ciecierzyca 40% (ciecierzyca, woda), woda, jabłka 14%, cebula, ocet jabłkowy, olej rzepakowy, sól morska, pieprz czarny mielony.
Składniki: gotowana ciecierzyca 22% (ciecierzyca,woda), gotowany groch 20% (groch, woda), pasta sezamowa (tahini), pieczona cytryna 5%, sok z cytryny 1,2% świeży czosnek, sól morska, kmin rzymski, pieprz czarny mielony, tymianek.
Pasta słonecznikowa z koperkiem 180g
Składniki: Słonecznik łuskany (54%), woda, olej rzepakowy, cebula (5,5%), sok z cytryny, sól, koperek suszony (0,4%)
Bezjajeczna pasta kanapkowa 180 g
Składniki: Gotowana ciecierzyca (68%) (ciecierzyca,woda), woda,olej rzepakowy, cebula, sok z cytryny, sól Kala Namak, szczypiorek suszony (0,8%), kurkuma
Wegańskie flaczki z boczniaków 390 g
Składniki: woda, grzyby - boczniaki 23 %, cebula 12 %, pieczarki 4 %, marchew 3,7 %, skrobia, sól, olej rzepakowy, substancja żelująca: agar, skrobia modyfikowana, pieprz, czosnek, lubczyk 0,05 %, gałka muszkatołowa, kurkuma
Strogonoff grzybowy z boczniakami i pieczarkami 390 g
Składniki: Pulpa pomidorowa 36%, woda, ciecierzyca gotowana 9%, czerwona fasola 5%, pieczarki 11%, cebula 9%, boczniaki 5%, marchew 4%, SELER 3%, olej rzepakowy, sól, skrobia, skrobia modyfikowana, natka pietruszki, barwnik: karmel, czosnek, tymianek, czarny pieprz.