Konfitura z wiśni słodzona erytrytolem B/C 160g
wiśnie , substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z73 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z moreli słodzona erytrytolem B/C 160g
morele, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporzadzono z 73 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z truskawek słodzona erytrytolem B/C 160g
truskawki, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z czarnej jagody słodzona erytrytolem B/C 160g
Składniki: czarne jagody, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 75 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z malin słodzona erytrytolem B/C 160g
Składniki: maliny, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 74 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z borówki amerykańskiej słodzona erytrytolem B/C 160g
Składniki: borówka amerykańska, substancja słodząca - erytrytol, substancja żelująca - pektynty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. Sporządzono z 74 g owoców na 100 g produktu.