Fasolka Adzuki BIO 400 g

Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
  • Ціна з ПДВ: 9,45 zł / szt. 9,00 zł / szt.
  • szt.
  • Оплата через банківський переказ, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.

Цей продукт має річну гарантію.

Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.

Składniki: fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie


Ми оновили важливу інформацію про обробку даних. Додаткову інформацію можна знайти в політиці конфіденційності та умовах надання послуг.