Mlekovita Wypasiony Serniczek z polewą wiśniową 150g
Wypasiony serniczek to gotowy, wygodny deser na bazie waniliowego serka z pyszną polewą owocową. Bez przygotowywania i oczekiwania - wystarczy tylko wyłożyć z kubeczka i podać gościom... lub zjeść samemu.
Wypasiony serniczek z polewą wiśniową to smakowita przekąska na co dzień i od święta. Łączy w sobie unikalne wartości odżywcze mleka i niepowtarzalne walory deseru na zimno. Klasycznie waniliowy smak, konsystencja sernika na zimno oraz pysznie owocowa oprawa - Wypasiony serniczek to znakomity deser zarówno dla dorosłych, jak i dla najmłodszych konsumentów, który sprawdzi się także na przerwę w pracy czy podwieczorek. Apetyczna i wygodna forma podania: wystarczy wyjąć z opakowania, odwracając kubeczek, by polewa otuliła sernikową masę, to nie tylko komfort małego słodkiego co nieco bez wysiłku - pomoże także zaskoczyć niespodziewanych gości.
- Watch the product:
- Виробник: Mlekovita
- Код виробника: 5900512989693
- Доступність: Є
-
Найнижча ціна за 30 днів до знижки: 4,08 zł брутто
- 3,26 zł / szt.
- szt.
-
Оплата через банківський переказ, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
Ми відправляємо продукт протягом 24 годин.
Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.
Цей продукт має річну гарантію.
Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.
serek, wsad wiśniowy 16,6% (cukier, wiśnie 45%, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku z czarnej marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu, aromat), śmietanka, cukier, serwatka, woda, wsad o smaku waniliowym (cukier, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat, naturalny ekstrakt wanilii, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu), żelatyna wieprzowa, substancje zagęszczające: guma guar, mączka chleba świętojańskiego, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. udział wiśni w produkcie: 7,4%
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie