Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14,5%, wątroba z kurcząt 12,5%, wątroba wieprzowa 5,5%, kasza manna z pszenicy, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, papryka 0,8%, cebula, przyprawy
Składniki: Ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
Składniki: Gałka muszkatołowa mielona
Składniki: Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, sok z cytryny w proszku 0,1% (koncentrat soku z cytryny, naturalny aromat cytrynowy), barwnik: kurkumina
Składniki: Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, ekstrakt z czerwonej rzodkwi, proszek truskawkowy 0,1%, ekstrakt z krokosza barwierskiego
Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, aromat, barwnik: kurkumina
Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, sól, barwnik: koszenila
Składniki: jagody (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Składniki: cukier, woda, owoce leśne 20% w zmiennych proporcjach (maliny, jeżyny, jagody), truskawki 15%, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Ananasy (37%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 37 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Czarne porzeczki (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Składniki: wiśnie (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: e 340 i e 452, emulgatory: e 471 i e 472e, substancja przeciwzbrylająca: e 341, barwnik: karoteny produkt może zawierać soję i gluten.
Składniki: Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Składniki: Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Składniki: Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Składniki: Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Składniki: Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Składniki: Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1 % w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) cukier serwatka w proszku demineralizowana (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu barwniki: karmel i karoteny emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu aromat sól
Składniki: Mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia koncentrat z truskawek w proszku (0,9%) emulgator (lecytyna sojowa) sól śmietanka w proszku 0,16% (z mleka) koncentrat soku buraka czerwonego w proszku aromaty regulator kwasowości (kwas cytrynowy) substancje spulchniające (e 500, e503)
Składniki: Mąka pszenna wiórki kokosowe 23,6% (zawierają siarczyny) tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty
Składniki: Mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, cukier, woda, cukier inwertowany, skrobia ziemniaczana, emulgatory E 471, E 477, E 475, Może zawierać śladowe ilości soi.
Składniki: śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Składniki: Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Składniki:Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury Bifidobacterium BB-12.
Składniki:mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
Składniki: mleko pełne pasteryzowane, sól, barwnik karoteny, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5®
Składniki: Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Składniki: Mleko, stabilizatory (fosforany sodu i cytryniany sodu), magnez
Składniki: Mleko, maślanka, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii.
Składniki: mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
Składniki:mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
Składniki: mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
Składniki: mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
Składniki: mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
Składniki: mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, truskawka 5%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
Składniki: mleko, sól, regulator kwasowości E575
Składniki: ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar min. 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Składniki: ser 45% ( masło, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, łosoś wędzony 3,4%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Składniki: Ser 46% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki min.10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka z proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; sól.
Składniki: ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; czosnek suszony 0,6%, sól
Składniki: ser 44% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pieczarki suszone 0,4%, aromat, sól
Składniki: ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pomidory suszone 1,6%,sól
Składniki: Ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: e 621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: 450, e452, e3399; sól.
Składniki: ser 42% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, ziarna słonecznika 4,3% , mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Składniki: ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, sól
Składniki: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, masło ,filet z kurczaka wędzony 7%(mięso drobiowe, białko sojowe, mieszanka przypraw w tym seler, białko jaja kurzego), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.
Składniki: ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
Składniki: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny.
Składniki: mleko,maślanka,białka mleka,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego
Składniki: koncentrat pomidorowy 30%. Zawartość ekstraktu 30% +/- 2%
Składniki: śledź 60%, sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździki, chili), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.