ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar min. 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
ser 45% ( masło, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, łosoś wędzony 3,4%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Ser 46% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki min.10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka z proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; sól.
ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; czosnek suszony 0,6%, sól
ser 44% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pieczarki suszone 0,4%, aromat, sól
ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pomidory suszone 1,6%,sól
Ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: e 621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: 450, e452, e3399; sól.
ser 42% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, ziarna słonecznika 4,3% , mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, sól
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, masło ,filet z kurczaka wędzony 7%(mięso drobiowe, białko sojowe, mieszanka przypraw w tym seler, białko jaja kurzego), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.
ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny.
mleko,maślanka,białka mleka,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
koncentrat pomidorowy 30%. Zawartość ekstraktu 30% +/- 2%
śledź 60%, sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździki, chili), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
60% śledzie bałtyckie bez głowy i ogona (Clupea harengus membras, złowione w Morzu Bałtyckim FAO 27IIId za pomocą włoków), 40% sos pomidorowy: woda, 20% koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (zawierają seler), regulator kwasowości: kwas octowy.
dzwonki śledziowe lekko solone (śledź, sól, ocet spirytusowy) 40%, olej rzepakowy 60%.
Dzwonki śledziowe 40%, sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki)
55% kawałki filetów z łososia atlantyckiego ze skórą , 39% sos pomidorowy: woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, regulator kwasowości: ocet spirytusowy, cebula, sól, pasternak, aromat migdałowy, ekstrakt selera, 6% owoce suszone w zmiennych proporcjach :rodzynki, morele (morele- substancja konserwująca-dwutlenek siarki)
szprot podwędzany (szprot, sól, ocet spirytusowy, aromat dymu wędzarniczego) 50%, olej rzepakowy.
Szprot 50%, sos pomidorowy 50% (woda, koncentrat pomidorowy 9%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki).
filety z makreli 60% (Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, narzędzie połowu***: włoki pelagiczne (OTM) lub tuki pelagiczne (PTM)), sos barbecue (40%) – koncentrat pomidorowy (32%), woda, cukier, ocet spirytusowy, powidła węgierkowe (śliwki węgierki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), sól, cebula suszona, papryka ostra, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), ziarna jałowca, aromat dymu wędzarniczego.
filety z makreli 60% (Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, narzędzie połowu***: włoki pelagiczne (OTM) lub tuki pelagiczne (PTM)), sos musztardowy (40%) – woda, musztarda Dijon (25%) (woda, gorczyca, ocet winny, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), olej rzepakowy, cukier, musztarda stołowa (5%) (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, ocet winny, przyprawy), ocet spirytusowy, chrzan (3%) (chrzan, woda, cukier, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, sól, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), gorczyca, skrobia modyfikowana, żółtko jaja w proszku, substancje zgęszczające (guma ksantanowa, guma guar), suchy syrop glukozowy, stabilizator (E435), sól, pieprz biały, kurkuma.
Ryba - tuńczyk*kawałki, olej sojowy (18%), woda sól. *Katsuwonus pelamis
szprot rozdrobniony 35%, makrela 5%, woda, cebula, kapusta, koncentrat pomidorowy, pasternak suszony, cukier, błonnik sojowy, sól, białko sojowe, olej rzepakowy, ekstrakt papryki, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), kolendra, papryka słodka, pieprz, goździk.
Mięso z kurczaka 80%, woda, sól, substancja żelująca: karagen, błonnik roślinny, skrobia modyfikowana, cukier, przyprawy, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pasternak, cebula, pietruszka, lubczyk, por), hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, cukier karmelizowany, suszony koncentrat cytryny, aromaty.
mięso z indyka 80%, woda, sól, przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, błonnik roślinny, skrobia modyfikowana, cukier, przyprawy (w tym gorczyca), ekstrakty przypraw, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, cebula, pasternak, liście selera, czosnek, natka pietruszki, papryka, pomidory), hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, aromaty (zawierają gluten).
70% szproty bez głów (Sprattus sprattus, złowione w Morzu Bałtyckim, obszar połowu FAO 27.IIId, za pomocą włoków), 29% olej rzepakowy, sól, regulator kwasowości: kwas octowy.
Ryba – szproty bałtyckie bez głów (Sprattus sprattus, złowione: FAO 27 IIId, 65% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (35% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (selera, cebuli, ziela angielskiego, cynamonu, papryki); regulator kwasowości: kwas octowy.
śledź 60%, sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździki, chili), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
50% kawałki filetów z karpia panierowanego i smażonego: filety z karpia (cyprinus carpio), mąka kukurydziana, olej rzepakowy; 30% sos pomidorowy: woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cebula prażona (cebula, olej palmowy nieutwardzony, mąka pszenna, sól), sól, przyprawy, ekstrakt pieprzu; 20% warzywa w zmiennych proporcjach (marchew, seler, pietruszka, por).
55% tusza storni ze skórą (flądra Platichthys flesus, złowione w Morzu Bałtyckim, FAO 27IIId za pomocą włoków), 35% olej aromatyzowany: olej rzepakowy, ekstrakt papryki; 9% warzywa w zmiennych proporcjach: papryka czerwona, cebula; 0,02% papryka ostra mielona, sól, regulator kwasowości: kwas octowy.
kawałki makreli 30% (makrela (Scomber scombrus A*, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, Skomber japonicus B*obszar połowu; Ocean Spokojny FAO61)), marchew, ziemniak, woda, papryka 3%, fasola czerwona marynowana 2% ( fasola czerwona, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu: sacharyny), koncentrat pomidorowy, kukurydza 1%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
kawałki makreli 30%(Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27, metoda produkcji: złowione w morzu, metoda połowu: włoki pelagiczne), marchew, ziemniak, woda, papryka 9,4%, ogórek marynowany (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, aromat), koncentrat pomidorowy 5%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), kawałki suszonego pomidora 1%, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy (zawierają seler), maltodekstryna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
filety z makreli (60%), sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (13%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki, przyprawy.
Szprot podwędzany 60%(ryba sprattus sprattus (spr), złowione w morzu północno-wschodni atlantyk fao 27 lub morze bałtyckie fao 27 iiid, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (otm), olej rzepakowy, sól.
60% filety śledziowe ze skórą ,40% sos pomidorowy: woda ,25% koncentrat pomidorowy ,olej rzepakowy, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana , sól, ocet spirytusowy, substancja zagęszczająca:guma guar ,skrobia ryżowa ,cebula suszona mielona,aromaty przypraw, ekstrakty przypraw (zawierają seler) ,pieprz czarny mielony, pasternak mielony, przyprawy.może zawierać: gorczycę, zboża,zawierające gluten (z pszenicy, jęczmienia i owsa),mleko, soję, jaja.
60% szproty bez głów (Sprattus sprattus),40% olej aromatyzowany: olej rzepakowy, aromat dymu wędzarniczego, sól, regulator kwasowości: kwas octowy.
PODGRZYBKI BRUNATNE SUSZONE KROJONE
Suszone papryczki chili produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego
skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko grochowe, białko sojowe, mąka gryczana, glukoza, błonnik jabłkowy, błonnik grochowy, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól
Sól, czosnek granulowany, gorczyca, cukier, cebula, papryka, kwasek cytrynowy, marchew, kurkuma, curry, bazylia, kolendra ogrodowa, pietruszka zielona, koper włoski, pieprz czarny, kozieradka, pieprz czerwony, pieprz zielony produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Czosnek. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Sól,papryka ostra, papryka słodka, dekstroza, curry, kolendra, gorczyca, kurkuma,kminek, majeranek, rozmaryn, czosnek granulowany,pieprz czarny, papryczki piri piri, goździki, kardamon, chili. w zakładzie wykorzystuje się alergeny: gluten, gorczycę, mleko, seler, soje, sezam, związki siarki.
Sól 37% , biały pieprz, papryka, curry, kurkuma, czosnek, gałka muszkatołowa, szczypiorek, liść laurowy, tymianek, cukier, anyż, lubczyk, szałwia produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Czosnek. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Czosnek. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Sól,papryka ostra, papryka słodka, dekstroza, curry, kolendra, gorczyca, kurkuma,kminek, majeranek, rozmaryn, czosnek granulowany,pieprz czarny, papryczki piri piri, goździki, kardamon, chili. w zakładzie wykorzystuje się alergeny: gluten, gorczycę, mleko, seler, soje, sezam, związki siarki.
Sól, papryka ostra, papryka słodka, curry, kolendra, gorczyca, kurkuma, chili kruszone, pieprz czarny, kminek, cukier, majeranek, rozmaryn, czosnek granulowany, goździki mielone, kardamon mielony, chili mielone. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Cząber suszony liść produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Cynamon mielony. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Mieszanka mielonej papryki czerwonej słodkiej oraz papryczek piri-piri. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Bazylia. Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.