mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat naturalny, pokruszona laska wanilii, kultury bakterii mlekowych
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych; stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (18%), serwatka w proszku (z mleka), syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, sól, aromat, stabilizatory: E 340 i E 466
owoc aronii (55%), kwiat hibiskusa, owoc głogu, owoc dzikiej róży, liść jeżyny, naturalny aromat.
jabłka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askrobinowy. Sporządzono z 100g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru 34g na 100g produktu
Cukier, skrobia ziemniaczana, owoce liofilizowane 4,7% (malina, jagoda), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakt z czarnej marchwi i hibiskusa, naturalny aromat, koncentrat owoców leśnych 0,2% (jeżyna, malina, jagoda) w proszku
natka pietruszki (25%), szczypiorek (25%), liść kopru, liść lubczyku, majeranek, tymianek, cząber, estragon,
Skład dodatkowy: Kationy [mg/l]: magnezowy mg2+ 92,8, wapniowy ca2+ 337,1, sodowy na+ 113,3, potasy k+ 13,7 aniony [mg/l]: wodorowęglanowy hco-3 1792,0, siarczanowy so2-4 18,4, chlorkowy cl- 31,4, fluorkowy 0,15
buraki ćwikłowe (85%), ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
seler, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól.
cebulka perłowa (zawiera siarczyny), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
czosnek (63%), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, zioła (0,4%), barwnik: ryboflawina.
czosnek (63%), olej rzepakowy, sól, zioła (0,4%), ekstrakt z papryki.
czosnek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu.
ogórki 45% (zawierają siarczyny), woda, cukier, ocet spirytusowy, cebulka (zawiera siarczyny), papryka, sol, przyprawy (w tym gorczyca).
ogórki 44% (zawierają siarczyny), woda, cukier, ocet spirytusowy, cebulka (zawiera siarczyny), papryka, sól, chili 0,5%, przyprawy (w tym gorczyca).
ogórki 43% (zawierają siarczyny), woda, czosnek (7%), cukier, ocet spirytusowy, sól, aromat, przyprawy.
białko serwatkowe (z mleka), owoce 8% (przecier z malin 5,2%, sok z granatu 2,8%), cukier 4,7%, naturalne aromaty, koncentrat soku z czarnej marchwi.
białko serwatkowe (z mleka), owoce 8% (przecier mango 5%, przecier marakuja 3%), cukier 4,5%, naturalne aromaty
Woda, cukier, ekstrakt ostrygowy 20 % (woda, sól, ostrygi 20 %), sól, skrobia modyfikowana, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: e 150c, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Skrobia z zielonego groszku 85 %, woda
Mąka pszenna, nasiona sezamu (8%), olej roślinny rzepakowy, cukier, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu; aromat.
woda, naturalny aromat miętowy, witaminy: witamina C, witamina A, niacyna, witamina B6, witamina B12, biotyna; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami
woda, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: cyklaminiany, sacharyny, acesulfam K, aspartam; L-karnityna (20 mg/100 ml), stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; aromat, substancje wzbogacające: witaminy: niacyna, witamina B6 i biotyna; barwnik: błękit brylantowy FCF.
Woda, mleczan magnezu, dwutlenek węgla, kwas: kwas cytrynowy; barwnik: koncentrat z czarnej marchwi; aromat, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam k; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancje wzbogacające: witaminy: niacyna, kwas pantotenowy, witamina b6, biotyna; glukonian cynku, selenian (iv) sodu
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; cytryniany sodu, substancje konserwujące; sorbinian potasu i benzoesan sodu; regulator kwasowości: cytryniany potasu; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; substancja słodząca: sukraloza; aromat, witaminy: niacyna, witamina b6, biotyna, barwnik: czerwień allura ac- może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Sery dojrzewające( mleko pasteryzowane, sol, stabilizator- chlorek wapnia, substancja konserwująca - lizozym z białka jaja kurzego, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik - karoten)
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik : annato .
Olej rzepakowy, musztarda (ocet spirytusowy woda, cukier, gorczyca, sól, kwas cytrynowy, przyprawy) woda, jaja kurze
Sok tłoczony: (z jabłek 55%, z agrestu 5%), woda, dwutlenek węgla, witamina C
Sok tłoczony z jabłek 60%, ekstrakt z mięty, woda, dwutlenek węgla, witamina C
ok tłoczony z jabłek 90%, sok tłoczny z agrestu 10%, witamina C
Sok tłoczny NFC z jabłek 90%, sok tłoczony NFC z agrestu 10%, witaminca C
Soki tłoczone (z jabłek 75%, z marchewek 25%), witamina C.
Sok tłoczony z jabłek 97%, sok tłoczony z pigwy 3%, witamina C
Maka z pszenicy zwyczajnej, semolina - maka z pszenicy durum, pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg maki), kurkuma-przyprawa.
warzywa w różnych proporcjach :warzywa w różnych proporcjach (marchew, kukurydza ziarno, groch, papryka czerwona, fasola czerwona
Śmietanka pasteryzowana, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Mazurski: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: e450, e452, e339, serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny; swój z szynką: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, szynka wieprzowa wędzona 3% (mięso wieprzowe, białko sojowe, przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu), sole emulgujące: e450, e452, e339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, aromat, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny.
z serem Edam: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Edam 8%), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415; sól, barwnik: karoteny; Wiosenny: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek, cebula; stabilizatory: E407, E415; sól, barwnik: karoteny.
sok jabłkowy (100%) z zagęszczonego soku jabłkowego.
Sok pomarańczowy 100% z zagęszczonego soku pomarańczowego, witamina C (kwas L-askorbinowy)