Mleko, cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, barwnik – karoteny, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko, śmietanka (z mleka), białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, kultury maślarskie,
Mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie.
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, skrobia, białka mleka, sól dietetyczna SALVITA, kultury mleczarskie.
mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
mleko pasteryzowane, czyste kultury bakterii
Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury mleczarskie
Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii
mleko,białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.