Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury mleczarskie
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, kultury maślarskie,
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
mleko pasteryzowane, czyste kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, skrobia, białka mleka, sól dietetyczna SALVITA, kultury mleczarskie.
Mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie.
Mleko, cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, barwnik – karoteny, bakterie fermentacji mlekowej.
mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
mleko,białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, śmietanka (z mleka), białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii