Serek śmietankowy, białka mleka, sól
mleko, śmietanka, cukier, truskawki, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
Mleko, kultury bakterii mlekowych
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
mleko, ogórek 2,4%, koper 2,2%, burak ćwikłowy 0,8%, czosnek, szczypior, sól, skrobia kukurydziana, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, substancje zagęszczające: pektyny, pieprz, aromat, ocet winny, zagęszczony sok cytrynowy, kultury bakterii mlekowych
mleko, maślanka naturalna, wsad stracciatella, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Mleko, mango 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, jabłka i cytryny, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, truskawki 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen
Serek śmietankowy, koncentrat soku z buraków 4,5%, pasta chrzanowa (chrzan, olej rzepakowy, sól), 3,7% białka mleka, skrobia cebula suszona w proszku, czosnek suszony w proszku ,sól, cukier, koncentrat soku z cytryny, pieprz biały.
Serek śmietankowy, łosoś alantycki wędzony 7%, białka mleka, sol, koperek suszony 0,2%.
Mleko, żywe kultury bakterii kefirowych
Mleko, żywe kultury bakterii kerfirowych
Mleko odtłuszczone, białka mleka
Mleko odtłuszczone, białka mleka
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada w proszku 0,25%, aromat, kultury bakterii mlekowych
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane wsad truskawkowy, żywe kultury bakterii mlekowych.
śmietana, czosnek 0,9%, sól, ocet winny, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; aromaty, zioła i przyprawy, kultury bakterii mlekowych
Składniki: śmietana, karmelizowana cebulka 3%, ser cheddar 1,5%, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; sól, cukier, ocet spirytusowy, cebula prażona, cebula pieczona, aromat naturalny, kultury bakterii mlekowych.
Mleko, maślanka, wsad stracciatella (cukier, kawałki czekolady 0,6% w maślance, syrop glukowowo-fruktozowy z pszenicy i kukurydzy, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat, substancje zagęszczające pektyny guma guar); cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych.
mleko, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakteriikefirowych, laktoza z mleka
mleko, maślanka naturalna, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
Mleko, woda, sól, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
mleko, cukier, wiśnie 3,7%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, koncentrat soku z czarnej marchwi, kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko, wsad owocowy ananas - kokos (cukier, sok ananasowy 2,8 %, skrobia kokosowy, fruktoza, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, substancja przeciwzbrylająca celuloza
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, wsad brzoskwiniowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
Mleko, cukier, jagody 2,1%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, barwnik: antocyjany; koncentrat aronii, koncentrat jabłkowy, aromat, kultury bakterii jogurtowych
mleko, wsad truskawkowy, cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych
śmietanka, stabilizator: karagen
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku 3%, naturalny aromat cytryny z innymi naturalnymi aromatami, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, żywe kultury bakterii
serek śmietankowy, przecier z czerwonej papryki 3,8%, czerwona papryka grillowana 2,4%, białka mleka pasta pomidorowa 1,3%, cukier trzcinowy, przyprawy, sól, nasiona konopi siennej 0,6%, miód, ocet spirytusowy, syrop ze skarmelizowanego cukru, suszone pomidory, czosnek przetarty, naturalny aromat
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik annato, aromat.