Serek śmietankowy, czerwona papryka grillowana 4,3%, białka mleka, przecier z czerwonej papryki 1,6%, cukier trzcinowy, pasta pomidorowa 1,3%, cukinia grillowana 1,2%, sól, przyprawy, ocet spirytusowy, pomidory suszone, czosnek przetarty, syrop ze skarmelizowanego cukru.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwnik annato
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych; stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat naturalny, pokruszona laska wanilii, kultury bakterii mlekowych
ser (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato)
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, skrobia kukurydziana
serek śmietankowy, kurki 5%, pieczarki, białka mleka, sól, ekstrakt grzybowy, cebula, pietruszka, aromat, czosnek, przyprawy,
śmietanka, stabilizator - karagen e407
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada (0,25%), aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, maslanka, wsad owocowy truskawka (cukier, truskawki 2,45% w maslance, skrobia kukurydziana, owocowo roslinne koncentraty: koncentrat soku z marchwi, koncentrat z marchwi; naturalny aromat, substancja zageszczajaca: pektyny; zageszczony sok cytrynowy); cukier, serwatka w proszku, skrobia modykowana, stabilizator: pektyny; zywe kultury bakterii mlekowych.
Maslanka, mleko, zywe kultury bakterii mlekowych.
Mleko, cukier, maliny 2,8%; granat 0,2% z zagęszczonego soku, aromat, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, truskawka 1,5%, kiwi 1,5%, koncentrat z marchwi oraz soku z marchwi, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, cukier, truskawki 4,8%, koncentrat z marchwi i soku z marchwi, naturalny aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, wsad owocowy czerwona pomarańcza (cukier, czerwona pomarańcza sok – z soku zageszczonego 2,4% w jogurcie, pomarancze 1,6% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: Mleko,wsad owocowy morela (4,8%moreli w jogurcie,cukier,skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi,substancja zagęszczająca: pektyny, aromat);cukier,stabilizator ; pektyny,białka serwatkowe ,żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, cukier, karmel solony 1,4%, aromat, sól, syrop ze skarmelizowanego cukru, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko,wsad owocowy wisnia (wisnie 2,8% w jogurcie, wisnia – sok (z soku zageszczonego) 1,2% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, winogron i aronii; koncentrat soku z marchwi, aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko,wsad owocowy zurawina (cukier, zurawina 4% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, koncentrat soku z marchwi, substancja zageszczajaca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Serek śmietankowy, białka mleka, sól, zielone oliwki 12%
serek śmietankowy, białka mleka, sól, łosoś wędzony 7%, koperek 0,2%
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, kultury bakterii mlekowych
mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
serek śmietanowy, białka mleka, suszone pomidory - 5,3%; sól, cebula, czosnek, pieprze chilli, liść laurowy, ziele angielskie, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, zioła i przyprawy 1%, sól, aromaty naturalne
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
Składniki: mleko, wsad owocowy truskawka - czarna porzeczka (cukier sok truskawkowy, sok z czarnej porzeczki, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii, i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko surowe zgodne z obowiązującym prawem
mleko, maślanka naturalna, wsad owocowy truskawka, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca - lizozym, baewnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
Składniki: mleko pasteryzowane, maślanka naturalna, wsad owocowy brzoskwiniowy, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, maślanka naturalna, wsad wieloowocowy z owocami leśnymi, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
serek śmietankowy, chrzan, białka mleka, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
Mleko, białka mleka, mleko w proszku, kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwnik,
mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwniki,
mleko UHT, cukier, kakao, substancje zagęszczające