Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii
mleko,białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury mleczarskie
mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, skrobia, białka mleka, sól dietetyczna SALVITA, kultury mleczarskie.
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie.
Śmietanka pasteryzowana, kultury maślarskie,
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, śmietanka (z mleka), białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, barwnik – karoteny, bakterie fermentacji mlekowej.