Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, śmietanka (z mleka), białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko,białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, skrobia, białka mleka, sól dietetyczna SALVITA, kultury mleczarskie.
Mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie.
Mleko, cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, barwnik – karoteny, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, kultury maślarskie,
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury mleczarskie
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.