Mąka pszenna cukier oleje roślinne: palmowy, rzepakowy i tłuszcz palmowy - w zmiennych proporcjach syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 450) aromat
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: antocyjany, ekstrakt krokosza barwierskiego.
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: ekstrakt krokosza barwierskiego.
Cukier cukier strzelający (cukier (3,5%), maltoza, dwutlenek węgla) regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu barwniki: antocyjany, ekstrakt z krokosza barwierskiego aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat], mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku demineralizowana (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, barwniki: karmel i karoteny, emulgator: lecytyny (z soi), substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu, aromat sól
Mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia substancje spulchniające (e 505, e 500, e 450) sól aromat emulgator (lecytyna sojowa)
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone 15,3% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające; węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 34,3% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat) mąka pszenna cukier chrupki ryżowe 10,1% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, koncentrat słodu jęczmiennego, sól) syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) orzechy laskowe (4,9%) mleko zagęszczone masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol) ekstrakt słodowy (z jęczmienia) skrobia serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromat
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,2% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 450, e 500, e 503) aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone 15,2% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
czekolada 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany.
Woda, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna dc.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromaty, barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy.
Syrop glukozowy cukier regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromaty koncentrat soku czarnej i żółtej marchwi ekstrakty z pokrzywy, korzeni szafranu i czerwonej papryki
syrop glukozowy, cukier, aromat – naturalny olejek miętowy (0,25%), barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy
Syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; maliny 0,35%, maltodekstryna, aromat, koncentrat czarnej marchwi. Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy. Produkt bezglutenowy.
Syrop glukozowy, cukier, aromaty: naturalny olejek miętowy (0,25%), mentol; barwnik: błękit brylantowy fcf.
koper, gorczyca biała, chrzan, pieprz czarny, ziele angielskie, czosnek suszony, marchew korzeń, liść laurowy
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), pomarańczowy (1 %) cytrynowy (0,05 %), grejpfrutowy (0,05 %) cukier (D) i/lub syrop glukozowofruktozowy (G)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy zagęszczony sok z czarnej marchwi aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej barwnik: karoteny substancja konserwująca: sorbinian potasu substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany przeciwutleniacz: kwas askorbinowy * D, G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) Zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), cytrynowy (1 %) cukier (d) i/lub syrop glukozowofruktozowy (g)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany ekstrakt z krokosza barwierskiego substancja konserwująca: sorbinian potasu przeciwutleniacz kwas askorbinowy * dg zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), pomarańczowy (1 %), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)* dwutlenek wegla, regulator kwasówości: kwas cytrynowy; aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roslinnej barwniki: karoteny, beta-apo-8-karotenal; substancja konserwująca: sorbinian potasu substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany przeciwutleniacz: kwas askorbinowy Zawartość soków owocowych minimum 20 % * D. G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) Zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)*, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: E 141.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Cukier, tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe (2%), syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, glukoza, skrobia, laktoza (z mleka), karmelizowany syrop cukrowy, mleko słodzone zagęszczone, emulgatory: lecytyny (z soi), E476; aromaty, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu, difosforany; sól, syrop cukru inwertowanego, barwnik: karoteny; orzeszki arachidowe.
Orzeszki arachidowe 51,4% cukier syrop glukozowy koncentraty roślinne (krokosz barwierski, cytryna, marchew, spirulina, słodki ziemniak, rzodkiewka, jabłko) barwnik: ekstrakt z papryki substancje glazurujące: e 553b, e 901 olej roślinne (kokosowy, rzepakowy, palmowy) w zmiennych proporcjach aromaty
Syrop glukozowy cukier woda soki owocowe 9% (z soków zagęszczonych) żelatyna wieprzowa regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy, mleczan wapnia, kwas jabłkowy) koncentraty roślinne (hibiskus, czarna porzeczka, krokosz barwierski, spirulina, cytryna, marchew) substancja glazurująca (e 903) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) aromaty
woda, dwutlenek węgla, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna DC; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Syrop glukozowy cukier sok owocowy 20% (z zagęszczonego soku owocowego) woda żelatyna wieprzowa regulator kwasowości: kwas jabłkowy koncentraty roślinne: marchew, pomarańczowa marchew, spirulina, wiśnia, czarna porzeczka, krokosz barwierski substancja glazurująca: wosk carnauba oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy) naturalne aromaty
Syrop glukozowy cukier sok owocowy 20% (z zagęszczonego soku owocowego) woda żelatyna wieprzowa regulator kwasowości: kwas jabłkowy koncentraty roślinne: marchew, pomarańczowa marchew, spirulina, wiśnia, czarna porzeczka, krokosz barwierski substancja glazurująca: wosk carnauba oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy) naturalne aromaty
Syrop glukozowy cukier woda żelatyna wieprzowa stabilizatory (sorbitole, cytryniany sodu) regulator kwasowości (kwas cytrynowy) pasta jabłkowa homogenizowana 0,9% substancja żelująca (pektyna) substancja glazurująca (e 903) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) aromaty koncentraty roślinne (krokosz barwierski, marchew, czarna porzeczka, cytryna, spirulina) nadzienie owocowe 20%.
Syrop glukozowy cukier woda żelatyna wieprzowa stabilizatory (sorbitole, cytryniany sodu) regulator kwasowości (kwas cytrynowy) pasta jabłkowa homogenizowana 0,9% substancja żelująca (pektyna) substancja glazurująca (e 903) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) aromaty koncentraty roślinne (krokosz barwierski, marchew, czarna porzeczka, cytryna, spirulina, hibiskus) nadzienie owocowe 20%.
woda mineralna (77 %), soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), truskawkowy (0,5 %), malinowy (0,5 %); cukier (D) i/lub syrop glukozowo - fruktozowy (G)*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, koncentrat z czarnej marchwi, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyny sojowe i e 476, aromat) mąka pszenna cukier syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz palmowy chrupki ryżowe 4,8% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól) mleko zagęszczone orzechy laskowe (2,3%) masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) spirytus (0,9%) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyny sojowe, e 471) aromaty substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450)
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat] mąka pszenna cukier syrop cukru inwertowanego syrop glukozowy tłuszcz palmowy mleko zagęszczone wiórki kokosowe (3,6%) orzechy laskowe (2,2%) masło (z mleka) chrupki ryżowe 1,4% (zawierają mąkę pszenną i ekstrakt słodu jęczmiennego) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) sól serwatka w proszku (z mleka) emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromaty
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyny sojowe i e 476, aromat] mąka pszenna cukier syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego chrupki ryżowe 6,3% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, koncentrat słodu jęczmiennego, sól) tłuszcz palmowy mleko zagęszczone rodzynki (3,3%) orzechy laskowe (3,3%) masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) ekstrakt słodowy (z jęczmienia) skrobia serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyny sojowe, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromat
Czekolada 35,5% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i e 476, tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal, mango) w zmiennych proporcjach, aromat], syrop glukozowy, mąka pszenna, cukier, tłuszcz palmowy, syrop cukru inwertowanego, chrupki zbożowe 5,5% [mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), sól], granulat wiśniowy 4,8% [zagęszczone purée jabłkowe, zagęszczone purée wiśniowe 10,5%, syrop fruktozowo-glukozowy, syrop glukozowy, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; błonnik (z pszenicy), tłuszcz palmowy, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas jabłkowy; koncentraty z marchwi, jagody i czarnej porzeczki; aromat], pasta wiśniowa homogenizowana 2,9% (cukier, owoce wiśni 19%, koncentrat soku wiśniowego 13%, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: betamina; aromat), substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy; skrobia, serwatka w proszku (z mleka), sól, emulgatory: lecytyny (z soi) i e 471, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), aromaty, substancje spulchniające: e 503, e 500, e 450. może zawierać orzeszki arachidowe i orzechy.
Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) skrobia regulator kwasowości (kwas cytrynowy) emulgator (lecytyna sojowa) koncentrat soku cytrynowego w proszku (0,3%) sól aromat substancje spulchniające (e 500, e 503)
Mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia koncentrat z truskawek w proszku (0,9%) emulgator (lecytyna sojowa) sól śmietanka w proszku 0,16% (z mleka) koncentrat soku buraka czerwonego w proszku aromaty regulator kwasowości (kwas cytrynowy) substancje spulchniające (e 500, e503)
Mąka pszenna wiórki kokosowe 23,6% (zawierają siarczyny) tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty
Mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, czekolada w proszku 7,1% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat), serwatka w proszku (z mleka), skrobia, mleko odtłuszczone w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, olej rzepakowy, emulgator: lecytyny (z soi), sól, substancja spulchniająca (e 500), aromat
Mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku (z mleka), maltodekstryna, skrobia, olej rzepakowy, emulgator: lecytyny (z soi), sól, aromaty, substancja sulchniająca (e 500), laska wanilii w proszku (0,02%)
Mąka pszenna, wiórki kokosowe 23,6% (zawiera siarczyny), tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku (z mleka), skrobia, olej rzepakowy, barwnik: węgiel roślinny 0,08%; emulgator: lecetyny (z soi); sól, substancja spulchniająca: E500; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy i nasiona sezamu.
Tłuszcz palmowy, mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), cukier, maltodekstryna, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6%, skrobia, olej rzepakowy, aromat, sól morska 0,3%; emulgator: lecytyny (z soi); sól, barwniki: karmel, karoteny; substancja spulchniające e 500. może zawierać orzeszki arachidowe i orzechy.
Czekolada 35,5% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal, mango) w zmiennych proporcjach; aromat], mąka pszenna, cukier, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz palmowy, granulat pomarańczowy 5,5% [zagęszczone purée jabłkowe, zagęszczony sok pomarańczowy 9%, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; syrop fruktozowo-glukozowy, syrop glukozowy, błonnik (z pszenicy), cukier, skrobia, tłuszcz palmowy, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: kurkumina], chrupki ryżowe 4,2% [mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), sól], sok pomarańczowy 2,7% (z zagęszczonego soku pomarańczowego), ,mleko w proszku pełne, substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy; skrobia, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), serwatka w proszku (z mleka), sól, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 471, substancje spulchniające: E 503, E 500, E 450; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy i jaja.
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat], mąka pszenna, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, chrupki ryżowe 8,7% [mąka ryżowa, mąka pszenna, sól, mąka kukurydziana, cukier, ekstrakt słodowy (z jęczmienia)], tłuszcz palmowy, orzechy laskowe 4,2%, mleko w proszku pełne, masło (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), skrobia, serwatka w proszku (z mleka), sól 0,25%, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 471, substancje spulchniające: E 503, E 500, E 450; aromat. Może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy.