Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 450, e 500, e 503) aromat
Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) skrobia regulator kwasowości (kwas cytrynowy) emulgator (lecytyna sojowa) koncentrat soku cytrynowego w proszku (0,3%) sól aromat substancje spulchniające (e 500, e 503)
Orzeszki arachidowe 51,4% cukier syrop glukozowy koncentraty roślinne (krokosz barwierski, cytryna, marchew, spirulina, słodki ziemniak, rzodkiewka, jabłko) barwnik: ekstrakt z papryki substancje glazurujące: e 553b, e 901 olej roślinne (kokosowy, rzepakowy, palmowy) w zmiennych proporcjach aromaty
Cukier tłuszcze roślinne (palmowy, z ziaren palmowych, shea) i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy) częściowo utwardzone serwatka w proszku (z mleka) miazga kakaowa mleko w proszku odtłuszczone tłuszcz kakaowy śmietanka w proszku (0,9%) (z mleka) proszek truskawkowy (0,5%) (truskawki, maltodekstryna) tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stablizator (e 492) aromaty barwnik (e 162)
Śliwki kandyzowane 37% (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy tłuszcz roślinny (palmowy) częściowo utwardzony kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2,3%) mleko w proszku odtłuszczone syrop glukozowy tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stabilizator (e 492) aromaty
Śliwki kandyzowane 37 % (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz palmowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2,4 %), mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, tłuszcz mleczny. emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe. Produkt bezglutenowy.
Syrop glukozowy, cukier, tłuszcz palmowy, mleko w proszku pełne (9%), czekolada 3,5% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476), serwatka w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, masło (z mleka), sól, emulgatory: lecytyny (z soi), E 471; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe. Produkt bezglutenowy.
Cukier miazga kakaowa tłuszcze roślinne (sojowy, rzepakowy, palmowy - w zmiennych proporcjach) częściowo utwardzone serwatka w proszku (z mleka) tłuszcz kakaowy syrop glukozowy mleko w proszku pełne wiórki kokosowe tłuszcz mleczny chrupki kakaowe (mąka pszenna, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ryżowa, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól) spirytus orzechy laskowe mleko w proszku odtłuszczone kakao o obniżonej zawartości tłuszczu orzechy pistacjowe żółtko jaja w proszku emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stabilizator (e 492) substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza) aromaty barwniki (e 100, e 140) czekolada 38%. czekolada mleczna 12%.
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat], mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku demineralizowana (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, barwniki: karmel i karoteny, emulgator: lecytyny (z soi), substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu, aromat sól
Mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia substancje spulchniające (e 505, e 500, e 450) sól aromat emulgator (lecytyna sojowa)
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,2% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Cukier syrop glukozowy woda substancja żelująca (pektyny) regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu) koncentrat soku jabłkowego (0,1%) aromat naturalny (malinowy, pomarańczowy, cytrynowy) aromat naturalny aromaty koncentraty z jabłek, cytryn, rzodkwi, marchwi, alg, krokosza barwierskiego
Czekolada mleczna 69,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) migdały 29,8% substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Rodzynki 43,5% (zawierają siarczyny) czekolada 31,4% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat) cukier syrop glukozowy kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu substancja utrzymująca wilgoć - sorbitol substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia
Rodzynki 55,9% (zawierają siarczyny) czekolada mleczna 43,4% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromaty, barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy.
Syrop glukozowy cukier regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromaty koncentrat soku czarnej i żółtej marchwi ekstrakty z pokrzywy, korzeni szafranu i czerwonej papryki
Czekolada mleczna 69,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) orzechy laskowe 29,8% substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone 15,2% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia koncentrat z truskawek w proszku (0,9%) emulgator (lecytyna sojowa) sól śmietanka w proszku 0,16% (z mleka) koncentrat soku buraka czerwonego w proszku aromaty regulator kwasowości (kwas cytrynowy) substancje spulchniające (e 500, e503)
Mąka pszenna wiórki kokosowe 23,6% (zawierają siarczyny) tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty
Syrop glukozowy cukier sok owocowy 20% (z zagęszczonego soku owocowego) woda żelatyna wieprzowa regulator kwasowości: kwas jabłkowy koncentraty roślinne: marchew, pomarańczowa marchew, spirulina, wiśnia, czarna porzeczka, krokosz barwierski substancja glazurująca: wosk carnauba oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy) naturalne aromaty
czekolada 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone 15,3% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające; węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Syrop glukozowy cukier sok owocowy 20% (z zagęszczonego soku owocowego) woda żelatyna wieprzowa regulator kwasowości: kwas jabłkowy koncentraty roślinne: marchew, pomarańczowa marchew, spirulina, wiśnia, czarna porzeczka, krokosz barwierski substancja glazurująca: wosk carnauba oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy) naturalne aromaty
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: antocyjany, ekstrakt krokosza barwierskiego.
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyny sojowe i e 476, aromat) mąka pszenna cukier syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz palmowy chrupki ryżowe 4,8% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól) mleko zagęszczone orzechy laskowe (2,3%) masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) spirytus (0,9%) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyny sojowe, e 471) aromaty substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450)
Syrop glukozowy cukier woda soki owocowe 9% (z soków zagęszczonych) żelatyna wieprzowa regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy, mleczan wapnia, kwas jabłkowy) koncentraty roślinne (hibiskus, czarna porzeczka, krokosz barwierski, spirulina, cytryna, marchew) substancja glazurująca (e 903) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) aromaty
Czekolada mleczna 34,3% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat) mąka pszenna cukier chrupki ryżowe 10,1% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, koncentrat słodu jęczmiennego, sól) syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) orzechy laskowe (4,9%) mleko zagęszczone masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol) ekstrakt słodowy (z jęczmienia) skrobia serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromat
Mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, czekolada w proszku 7,1% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat), serwatka w proszku (z mleka), skrobia, mleko odtłuszczone w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, olej rzepakowy, emulgator: lecytyny (z soi), sól, substancja spulchniająca (e 500), aromat
Mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku (z mleka), maltodekstryna, skrobia, olej rzepakowy, emulgator: lecytyny (z soi), sól, aromaty, substancja sulchniająca (e 500), laska wanilii w proszku (0,02%)
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat] mąka pszenna cukier syrop cukru inwertowanego syrop glukozowy tłuszcz palmowy mleko zagęszczone wiórki kokosowe (3,6%) orzechy laskowe (2,2%) masło (z mleka) chrupki ryżowe 1,4% (zawierają mąkę pszenną i ekstrakt słodu jęczmiennego) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) sól serwatka w proszku (z mleka) emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromaty
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: ekstrakt krokosza barwierskiego.
Mąka pszenna cukier oleje roślinne: palmowy, rzepakowy i tłuszcz palmowy - w zmiennych proporcjach syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 450) aromat
Śliwki kandyzowane 37% (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy tłuszcz palmowy kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2%) mleko w proszku odtłuszczone syrop glukozowy tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) aromaty
Cukier miazga kakaowa syrop glukozowy wiśnie tłuszcz kakaowy spirytus (5%) koncentrat soku wiśniowego mleko w proszku pełne serwatka w proszku (z mleka) tłuszcz mleczny substancje utrzymujące wilgoć (kwas cytrynowy, inwertaza) emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) aromaty
Czekolada mleczna 59,9% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi), e476; aromat) mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy serwatka w proszku (z mleka) kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6% substancje glazurujące: guma arabska, szelak oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy sól emulgator: lecytyny (z soi) substancja spulchniająca: węglany sodu aromat
Czekolada 59,9% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat) mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy serwatka w proszku (z mleka) kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6% substancje glazurujące: guma arabska, szelak oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy sól emulgator: lecytyny (z soi) substancja spulchniająca: węglany sodu aromat
Śliwki kandyzowane 37% (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy tłuszcz palmowy kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2%) mleko w proszku odtłuszczone syrop glukozowy tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) aromaty
woda mineralna (77 %), soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), truskawkowy (0,5 %), malinowy (0,5 %); cukier (D) i/lub syrop glukozowo - fruktozowy (G)*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, koncentrat z czarnej marchwi, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Czekolada 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
woda, dwutlenek węgla, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna DC; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), mąka pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, orzechy laskowe 1,8%, skrobia, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, sól, emulgatory: lecytyny (z soi), E476, aromaty. Produkt może zawierać inne orzechy i orzeszki arachidowe.
Czekolada 35,5% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal, mango) w zmiennych proporcjach; aromat], mąka pszenna, cukier, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz palmowy, granulat pomarańczowy 5,5% [zagęszczone purée jabłkowe, zagęszczony sok pomarańczowy 9%, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; syrop fruktozowo-glukozowy, syrop glukozowy, błonnik (z pszenicy), cukier, skrobia, tłuszcz palmowy, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: kurkumina], chrupki ryżowe 4,2% [mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), sól], sok pomarańczowy 2,7% (z zagęszczonego soku pomarańczowego), ,mleko w proszku pełne, substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy; skrobia, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), serwatka w proszku (z mleka), sól, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 471, substancje spulchniające: E 503, E 500, E 450; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy i jaja.
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), pomarańczowy (1 %) cytrynowy (0,05 %), grejpfrutowy (0,05 %) cukier (D) i/lub syrop glukozowofruktozowy (G)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy zagęszczony sok z czarnej marchwi aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej barwnik: karoteny substancja konserwująca: sorbinian potasu substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany przeciwutleniacz: kwas askorbinowy * D, G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) Zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)*, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: E 141.
koper, gorczyca biała, chrzan, pieprz czarny, ziele angielskie, czosnek suszony, marchew korzeń, liść laurowy
cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz palmowy, miazga kakaowa, alkohol etylowy, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz mleczny, orzechy pistacjowe (0,1%), substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza; emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty, koncentrat ze spiruliny i jabłek, barwnik: kurkumina. Może zawierać jaja, inne orzechy i orzeszki arachidowe.
Cukier, tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe (2%), syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, glukoza, skrobia, laktoza (z mleka), karmelizowany syrop cukrowy, mleko słodzone zagęszczone, emulgatory: lecytyny (z soi), E476; aromaty, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu, difosforany; sól, syrop cukru inwertowanego, barwnik: karoteny; orzeszki arachidowe.
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), cytrynowy (1 %) cukier (d) i/lub syrop glukozowofruktozowy (g)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany ekstrakt z krokosza barwierskiego substancja konserwująca: sorbinian potasu przeciwutleniacz kwas askorbinowy * dg zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, cukier, soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19,9 %), truskawkowy (0,1 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylodiwęglan.
Czekolada 31,1% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476; aromat], mąka pszenna, tłuszcz palmowy, mleko w proszku odtłuszczone, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 3%, skrobia ziemniaczana, emulgator: lecytyny (z soi); substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu; sól, aromat. Produkt może zawierać orzechy laskowe i orzeszki arachidowe.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.