Cukier miazga kakaowa tłuszcze roślinne (sojowy, rzepakowy, palmowy - w zmiennych proporcjach) częściowo utwardzone serwatka w proszku (z mleka) tłuszcz kakaowy syrop glukozowy mleko w proszku pełne wiórki kokosowe tłuszcz mleczny chrupki kakaowe (mąka pszenna, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ryżowa, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól) spirytus orzechy laskowe mleko w proszku odtłuszczone kakao o obniżonej zawartości tłuszczu orzechy pistacjowe żółtko jaja w proszku emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stabilizator (e 492) substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza) aromaty barwniki (e 100, e 140) czekolada 38%. czekolada mleczna 12%.
cukier, miazga kakaowa, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku pełne, tłuszcz mleczny, mleko w proszku odtłuszczone, alkohol etylowy, orzechy laskowe, wiórki kokosowe, migdały, orzechy pistacjowe, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, koncentrat soku wiśniowego, kawa rozpuszczalna, żółtko jaja w proszku, sól, substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza; emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; stabilizator: E 492; aromaty (mleko), koncentrat ze spiruliny i jabłek, barwniki: betanina, kurkumina. Mogą zawierać orzeszki arachidowe.
Cukier miazga kakaowa syrop glukozowy wiśnie tłuszcz kakaowy spirytus (5%) koncentrat soku wiśniowego mleko w proszku pełne serwatka w proszku (z mleka) tłuszcz mleczny substancje utrzymujące wilgoć (kwas cytrynowy, inwertaza) emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) aromaty
Śliwki kandyzowane 37% (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy tłuszcz roślinny (palmowy) częściowo utwardzony kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2,3%) mleko w proszku odtłuszczone syrop glukozowy tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stabilizator (e 492) aromaty
Śliwki kandyzowane 37% (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy tłuszcz palmowy kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2%) mleko w proszku odtłuszczone syrop glukozowy tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) aromaty
Śliwki kandyzowane 37% (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy tłuszcz palmowy kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2%) mleko w proszku odtłuszczone syrop glukozowy tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) aromaty
Śliwki kandyzowane 37 % (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz palmowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2,4 %), mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, tłuszcz mleczny. emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe. Produkt bezglutenowy.
Cukier syrop glukozowy woda substancja żelująca (pektyny) regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu) koncentrat soku jabłkowego (0,1%) aromat naturalny (malinowy, pomarańczowy, cytrynowy) aromat naturalny aromaty koncentraty z jabłek, cytryn, rzodkwi, marchwi, alg, krokosza barwierskiego
Rodzynki 55,9% (zawierają siarczyny) czekolada mleczna 43,4% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Rodzynki 43,5% (zawierają siarczyny) czekolada 31,4% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat) cukier syrop glukozowy kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu substancja utrzymująca wilgoć - sorbitol substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia
Mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia substancje spulchniające (e 505, e 500, e 450) sól aromat emulgator (lecytyna sojowa)
Czekolada mleczna 69,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) orzechy laskowe 29,8% substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Czekolada mleczna 69,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) migdały 29,8% substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Orzeszki arachidowe 51,4% cukier syrop glukozowy koncentraty roślinne (krokosz barwierski, cytryna, marchew, spirulina, słodki ziemniak, rzodkiewka, jabłko) barwnik: ekstrakt z papryki substancje glazurujące: e 553b, e 901 olej roślinne (kokosowy, rzepakowy, palmowy) w zmiennych proporcjach aromaty
Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 450, e 500, e 503) aromat
Mąka pszenna cukier oleje roślinne: palmowy, rzepakowy i tłuszcz palmowy - w zmiennych proporcjach syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 450) aromat
Syrop glukozowy cukier woda soki owocowe 9% (z soków zagęszczonych) żelatyna wieprzowa regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy, mleczan wapnia, kwas jabłkowy) koncentraty roślinne (hibiskus, czarna porzeczka, krokosz barwierski, spirulina, cytryna, marchew) substancja glazurująca (e 903) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) aromaty
Syrop glukozowy cukier sok owocowy 20% (z zagęszczonego soku owocowego) woda żelatyna wieprzowa regulator kwasowości: kwas jabłkowy koncentraty roślinne: marchew, pomarańczowa marchew, spirulina, wiśnia, czarna porzeczka, krokosz barwierski substancja glazurująca: wosk carnauba oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy) naturalne aromaty
Czekolada 35,5% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal, mango) w zmiennych proporcjach; aromat], mąka pszenna, cukier, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz palmowy, granulat pomarańczowy 5,5% [zagęszczone purée jabłkowe, zagęszczony sok pomarańczowy 9%, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; syrop fruktozowo-glukozowy, syrop glukozowy, błonnik (z pszenicy), cukier, skrobia, tłuszcz palmowy, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: kurkumina], chrupki ryżowe 4,2% [mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), sól], sok pomarańczowy 2,7% (z zagęszczonego soku pomarańczowego), ,mleko w proszku pełne, substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy; skrobia, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), serwatka w proszku (z mleka), sól, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 471, substancje spulchniające: E 503, E 500, E 450; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy i jaja.
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat], mąka pszenna, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, chrupki ryżowe 8,7% [mąka ryżowa, mąka pszenna, sól, mąka kukurydziana, cukier, ekstrakt słodowy (z jęczmienia)], tłuszcz palmowy, orzechy laskowe 4,2%, mleko w proszku pełne, masło (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), skrobia, serwatka w proszku (z mleka), sól 0,25%, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 471, substancje spulchniające: E 503, E 500, E 450; aromat. Może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyny sojowe i e 476, aromat) mąka pszenna cukier syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz palmowy chrupki ryżowe 4,8% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól) mleko zagęszczone orzechy laskowe (2,3%) masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) spirytus (0,9%) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyny sojowe, e 471) aromaty substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450)
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat] mąka pszenna cukier syrop cukru inwertowanego syrop glukozowy tłuszcz palmowy mleko zagęszczone wiórki kokosowe (3,6%) orzechy laskowe (2,2%) masło (z mleka) chrupki ryżowe 1,4% (zawierają mąkę pszenną i ekstrakt słodu jęczmiennego) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) sól serwatka w proszku (z mleka) emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromaty
Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyny sojowe i e 476, aromat] mąka pszenna cukier syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego chrupki ryżowe 6,3% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, koncentrat słodu jęczmiennego, sól) tłuszcz palmowy mleko zagęszczone rodzynki (3,3%) orzechy laskowe (3,3%) masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) ekstrakt słodowy (z jęczmienia) skrobia serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyny sojowe, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromat
Czekolada 35,5% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i e 476, tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal, mango) w zmiennych proporcjach, aromat], syrop glukozowy, mąka pszenna, cukier, tłuszcz palmowy, syrop cukru inwertowanego, chrupki zbożowe 5,5% [mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), sól], granulat wiśniowy 4,8% [zagęszczone purée jabłkowe, zagęszczone purée wiśniowe 10,5%, syrop fruktozowo-glukozowy, syrop glukozowy, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; błonnik (z pszenicy), tłuszcz palmowy, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas jabłkowy; koncentraty z marchwi, jagody i czarnej porzeczki; aromat], pasta wiśniowa homogenizowana 2,9% (cukier, owoce wiśni 19%, koncentrat soku wiśniowego 13%, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: betamina; aromat), substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy; skrobia, serwatka w proszku (z mleka), sól, emulgatory: lecytyny (z soi) i e 471, ekstrakt słodowy (z jęczmienia), aromaty, substancje spulchniające: e 503, e 500, e 450. może zawierać orzeszki arachidowe i orzechy.
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: ekstrakt krokosza barwierskiego.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)*, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: E 141.
woda, cukier, soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19,9 %), truskawkowy (0,1 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylodiwęglan.
woda, cukier, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat z czarnej marchwi, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylowęglan.
woda, cukier, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat z czarnej marchwi, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylowęglan.
Cukier cukier strzelający (cukier (3,5%), maltoza, dwutlenek węgla) regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu barwniki: antocyjany, ekstrakt z krokosza barwierskiego aromat
woda, dwutlenek węgla, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna DC; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna dc.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: antocyjany, ekstrakt krokosza barwierskiego.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda mineralna (77 %), soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), truskawkowy (0,5 %), malinowy (0,5 %); cukier (D) i/lub syrop glukozowo - fruktozowy (G)*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, koncentrat z czarnej marchwi, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), cytrynowy (1 %) cukier (d) i/lub syrop glukozowofruktozowy (g)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany ekstrakt z krokosza barwierskiego substancja konserwująca: sorbinian potasu przeciwutleniacz kwas askorbinowy * dg zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), pomarańczowy (1 %), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)* dwutlenek wegla, regulator kwasówości: kwas cytrynowy; aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roslinnej barwniki: karoteny, beta-apo-8-karotenal; substancja konserwująca: sorbinian potasu substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany przeciwutleniacz: kwas askorbinowy Zawartość soków owocowych minimum 20 % * D. G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) Zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), pomarańczowy (1 %) cytrynowy (0,05 %), grejpfrutowy (0,05 %) cukier (D) i/lub syrop glukozowofruktozowy (G)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy zagęszczony sok z czarnej marchwi aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej barwnik: karoteny substancja konserwująca: sorbinian potasu substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany przeciwutleniacz: kwas askorbinowy * D, G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) Zawartość soków owocowych minimum 20 %
Czekolada 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone 15,3% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające; węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 59,9% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi), e476; aromat) mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy serwatka w proszku (z mleka) kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6% substancje glazurujące: guma arabska, szelak oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy sól emulgator: lecytyny (z soi) substancja spulchniająca: węglany sodu aromat
Czekolada 59,9% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat) mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy serwatka w proszku (z mleka) kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6% substancje glazurujące: guma arabska, szelak oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy sól emulgator: lecytyny (z soi) substancja spulchniająca: węglany sodu aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat], mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku demineralizowana (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, barwniki: karmel i karoteny, emulgator: lecytyny (z soi), substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu, aromat sól
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone 15,2% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
czekolada 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,9% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,2% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Cukier tłuszcze roślinne (palmowy, z ziaren palmowych, shea) i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy) częściowo utwardzone serwatka w proszku (z mleka) miazga kakaowa mleko w proszku odtłuszczone tłuszcz kakaowy śmietanka w proszku (0,9%) (z mleka) proszek truskawkowy (0,5%) (truskawki, maltodekstryna) tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stablizator (e 492) aromaty barwnik (e 162)
syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromaty, barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy.