mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
śmietanka, białka mleka, stabilizator:karagen
śmietanka,białak mleka, stabilizator:karagen
Mleko pasteryzowane; sól; stabilizator: chlorek wapnia; kultur bakterii
Ser miękki solankowy (mleko, sól, regulator kwasowości), zalewa solankowa.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko, sól, kultury bakterii. w przypadku sera barwionego:barwnik-karoteny.
śmietanka, stabilizator: karagen, emulgator: E471
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, cukier, naturalny aromat waniliowy, barwnik:karoteny
mleko, czekolada w proszku 4,1% (kakao, cukier), cukier, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizator: karagen, aromat
mleko, cukier, naturalny aromat truskawkowy z innymi aromatami, barwnik:karoteny,
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
sery z mleka krowiego, sól, skrobie modyfikowane, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
śmietanka,białka mleka,stabilizator karagen
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii, barwnik annato
sery(mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku; sól.
sery (mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku, sól, szczypiorek susz 0,16%.
mleko,sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii
mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum
mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator,-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik-annato
mleko pasteryzowane, kultury bakterii
Mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik:annato
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko ekologiczne, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
śmietanka, żywe kultury bakterii
mleko,żywe kultury bakterii jogurtowych
SER CHEDDAR 52%,SER 16%,MASŁO,MLEKO ODTŁ. W PROSZKU,SOLE EMULGUJĄCE (E331,E339,E452),BIAŁKA MLEKA,SÓL,BARWNIKI:EKSTRAT Z PAPRYKI I KAROTENY,SUBSTANCJA PRZECIWZBRYLAJĄCA:LECYTYNA SŁONECZNIKOWA
ŚMIETANA Z MLEKA KROWIEGO PODDANA PASTERYZACJI
mleko,mleko w proszku,żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości E 575
serek śmietankowo-kremowy wyprodukowany zer śmietanki pasteryzowanej oraz regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego