Ser miękki solankowy (mleko, sól, regulator kwasowości), zalewa solankowa.
serek śmietankowo-kremowy wyprodukowany zer śmietanki pasteryzowanej oraz regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego
ser (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: karoteny), skrobia
SER CHEDDAR 52%,SER 16%,MASŁO,MLEKO ODTŁ. W PROSZKU,SOLE EMULGUJĄCE (E331,E339,E452),BIAŁKA MLEKA,SÓL,BARWNIKI:EKSTRAT Z PAPRYKI I KAROTENY,SUBSTANCJA PRZECIWZBRYLAJĄCA:LECYTYNA SŁONECZNIKOWA
Mleko, sól, kultury bakterii. w przypadku sera barwionego:barwnik-karoteny.
Mleko pasteryzowane; sól; stabilizator: chlorek wapnia; kultur bakterii
mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
ser (mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), skrobia
Serek twarogowy śmietankowy, białka mleka, sól, stabilizator - mączka chleba świętojańskiego.
ŚMIETANA Z MLEKA KROWIEGO PODDANA PASTERYZACJI
śmietanka,białak mleka, stabilizator:karagen
śmietanka, stabilizator: karagen, emulgator: E471
śmietanka, białka mleka, stabilizator:karagen
mleko,sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik:annato
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
śmietanka,białka mleka,stabilizator karagen
śmietanka, stabilizator: karagen, emulgator E471
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Ser cheddar (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik karoteny), skrobia
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator,-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik-annato
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
śmietanka pasteryzowana,regulator kwasowości:kwas cytrynowy
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii, barwnik annato
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości e575
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko, białka mleka (z mleka krowiego)
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum
mleko,mleko w proszku,żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny
mleko, sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobilogiczna, zalewy:woda,sól
Mleko pasteryzowane, sól, kozieradka 1%, stabilizator : chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, sól, kminek 0,5%, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pomidory suszone 0,83%; stabilizator - chlorek wapnia; bazylia 0,08%; kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pieprz 0,33%; papryka chili suszona 0,17%; papryka czerwona suszona 0,17%; stabilizator - chlorek wapnia; kultury bakterii
mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii