Danie Vifon Z Mak.O Sm. Wołowiny 90 G
Pyszne, sycące danie z nudlami pszennymi (wstążki) i starannie dobraną kompozycją aromatycznych przypraw.
Syczuański Hot Beef – ostreee doznania smakowe. Wystarczą tylko 4 minuty aby cieszyć się smakiem dań Vifon. Smacznego!
- Watch the product:
- Додати рецензію:
- Виробник: Tan-Viet
- Код виробника: 5901882313927
-
Доступність:
Є
-
Найнижча ціна за 30 днів до зміни: 4,97 zł брутто
- Ціна з ПДВ: 6,26 zł / szt. 5,96 zł / szt.
- szt.
-
Оплата через банківський переказ, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
-
Швидкі платежі Blik.
Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.
Цей продукт має річну гарантію.
Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.
nudle (72,8 %): mąka PSZENNA, tłuszcz palmowy, skrobia, sól, cukier, substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; stabilizatory: guma celulozowa, guma guar; kurkuma, barwnik: ryboflawiny
sos (26,7 %): woda, rafinowany olej palmowy, cukier, solona SOJA (SOJA, cukier, woda, sól, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: E 330, konserwant: E 202), sól, mieszanka przypraw (3,3 %) (pieprz syczuański, chili, imbir, czosnek), skrobia modyfikowana, ocet ryżowy, wzmacniacze smaku; glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy, koncentrat sosu SOJOWEGO (woda, mąka SOJOWA), barwnik: ekstrakt z papryki; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: sorbinian potasu, benzoesan sodu;...
sos (26,7 %): woda, rafinowany olej palmowy, cukier, solona SOJA (SOJA, cukier, woda, sól, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: E 330, konserwant: E 202), sól, mieszanka przypraw (3,3 %) (pieprz syczuański, chili, imbir, czosnek), skrobia modyfikowana, ocet ryżowy, wzmacniacze smaku; glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy, koncentrat sosu SOJOWEGO (woda, mąka SOJOWA), barwnik: ekstrakt z papryki; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwanty: sorbinian potasu, benzoesan sodu;...
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie