Diamant Cukier Kokosowy Bio 200G

DIAMANT Cukier kokosowy BIO - wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE (rozp. Rady WE nr 834/ 2007).

  • 19,31 zł / szt.
  • 200 g ( 96,55 zł за 1 kg )
  • szt.
  • Оплата через банківський переказ, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Ми відправляємо продукт протягом 24 годин.

Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.

Цей продукт має річну гарантію.

Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.