Diamant Cukier Kokosowy Bio 200G
DIAMANT Cukier kokosowy BIO - wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE (rozp. Rady WE nr 834/ 2007).
- Dodaj do ulubionych:
- Producent: Pfeifer & Langen Marketing
- Kod producenta: 5907069014816
- Dostępnośc: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 19,31 zł brutto
- 19,31 zł / szt.
-
200 g ( 96,55 zł za 1 kg )
- szt.
-
Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
Wysyłka w 24h + czas dostawy
Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.
Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!
Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.