Składniki: Ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Gatunek sera: Ser śródziemnomorski
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Rodzaj mleka: Krowie
"Smak: Bazylia, Oregano, Smakowy"
Zawartość tłuszczu: Odtłuszczony (zaw. tłuszczu 10%)
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
"Cukry: <0,5"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g"
Wartość energetyczna kcal: 155 kcal
Wartość energetyczna kJ: 648 kJ
Zawartość białek: 15 g
"Zawartość soli: 2,8 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 10 g
"Zawartość węglowodanów: <0,5"