Ser typu śródziemnomorskiego, pokrojony w kostki i zanurzony w zalewie solankowej. Opakowanie zawiera wygodne i praktyczne sitko do odsączania zalewy. Odsączone z zalewy kostki są gotowe do dodania do sałatki lub potrawy na ciepło.
Składniki: ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy).
Rodzaj mleka: Krowie
Gatunek sera: Ser śródziemnomorski
Smak: Naturalny
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g