Wyrób mięsny wyprodukowany z odkostnionego boczku ze skórą.
mięso wieprzowe 70%, tłuszcz wieprzowy 6%, woda, sól, stabilizatory: e451, e450, e452, białko zwierzęce kolagenowe wieprzowe, plazma krwi wieprzowej, substancje zagęszczające: e407a, e415, błonnik sojowy, białko sojowe, skrobia pszenna, błonnik pszenny, hemoglobiny, cukry, wzmacniacz smaku e621, przeciwutleniacz i stabilizator: e301, regulatory kwasowości: e262, e270, substancja konserwująca: e250, e200, e211. może zawierać: jaja, mleko, seler, sezam, orzechy ziemne, gorczycę, laktozę.
Rodzaj: Wędzonka
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: W całości
Produkt zmiennowagowy: Tak
Waga szacunkowa: 0,9 - 1,1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)