Czerwona kapusta z jabłkiem Dawtona idealny dodatek do dań obiadowych . Bardzo zdrowa przekąska .
Składniki: kapusta czerwona 65%; woda, jabłko 5%, ocet spirytusowy, cukier , sól , przyprawy
Masa netto sztuki (po odcieku): 350 g
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Niska wartość energetyczna: Tak
Niska zawartość tłuszczu: Tak
Niska zawartość cukrów: Tak
Produkt bez laktozy: Tak
Źródło błonnika pokarmowego: Tak
Bardzo niska zawartość sodu/soli: Tak
Produkt wegański: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 180 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 27 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 112 kJ
Wielkość porcji: 80 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0,8 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 1,9 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,62 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 4,9 g
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 4,4 g
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia): 0 g
Witaminy i składniki mineralne
Biotyna (witamina B7): 0 ?g/100g
Chlor: 0 mg/100g
Chrom: 0 ?g/100g
Cynk: 0 mg/100g
Fluor: 0 mg/100g
Fosfor: 0 mg/100g
Jod: 0 ?g/100g
Kwas foliowy (witamina B9): 0 ?g/100g
Kwas pantotenowy: 0 mg/100g
Magnez: 0 mg/100g
Mangan: 0 mg/100g
Miedź: 0 mg/100g
Molibden: 0 ?g/100g
Niacyna (witamina B3, PP): 0 mg/100g
Pirydoksyna (witamina B6): 0 mg/100g
Potas: 0 mg/100g
Ryboflawina (witamina B2): 0 mg/100g
Selen: 0 ?g/100g
Sód: 0 mg/100g
Tiamina (witamina B1): 0 mg/100g
Wapń: 0 mg/100g
Witamina A: 0 ?g/100g
Witamina B12: 0 ?g/100g
Witamina C: 0 mg/100g
Witamina D: 0 ?g/100g
Witamina E: 0 mg/100g
Witamina K: 0 ?g/100g
Wodorowęglany (HCO3-): 0 mg/100g
Żelazo: 0 mg/100g