Podudzie z kurcząt wędzone, parzone.
Składniki: 100 g wyrobu wyprodukowano ze 102 g podudzia z kurcząt Składniki: podudzie z kurcząt, sól, skrobia, stabilizatory (trifosforany, difosforany), regulator kwasowości (octany sodu), substancje zagęszczające (przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, guma ksantanowa), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz (askorbinian sodu), aromat, glukoza, substancja konserwująca (azotyn sodu).
Rodzaj: Wędzonka
Gatunek mięsa: Kurczak
Typ: Paczkowany
"Metoda wytwarzania: Wędzone, Parzone"
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: W całości
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Produkt zmiennowagowy: Tak
"Waga szacunkowa: 0,45 - 0,55 kg"
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Wartość odżywcza
Cukry: 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Wartość energetyczna kcal: 125 kcal
Wartość energetyczna kJ: 524 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 15 g
Zawartość soli: 2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 7 g
Zawartość węglowodanów: 0,6 g