mleko, cukier, zagęszczające, aromat, barwniki,
mleko UHT, cukier, kakao, substancje zagęszczające
mleko, śmietanka, kultury bakterii jogurtowych
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne, sól
serek śmietankowy, białka mleka, sól
serek śmietankowy, białka mleka, chrzan, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
serek śmietankowy, białka mleka, sól,
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne 2% (papryka, cebula, pieprz cayene, kumin, pieprz czarny, czosnek, natka pietruszki, sól, aromat naturalny.
Ser Gouda (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato), skrobia kukurydziana (zapobiega sklejaniu się wiór)
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik annato. Produkt może zawierać pochodne jaj.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, substancja konserwująca, barnik annato
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik, aromat
śmietanka, stabilizator - karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, substancje stabilizujące, kwas cytrynowy
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana