Składniki: warzywa 45% w zmiennych proporcjach: kalafior, cebula, marchew żółta makaron spaghetti 30% (woda, mąka z pszenicy durum, olej słonecznikowy, sól) sos carbonara 25% (mleko, śmietanka, boczek wieprzowy wędzony (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól), cebula, woda, mąka pszenna, czosnek, sól, skrobia kukurydziana, ocet jabłkowy, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, przyprawy), pieprz, kurkuma, chili)
Rodzaj: Danie
Zawartość netto: 450 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 135 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Cukry: 1,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Wartość energetyczna kcal: 103 kcal
Wartość energetyczna kJ: 434 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 3,6 g
Zawartość soli: 0,52 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 3,8 g
Zawartość węglowodanów: 12,8 g