Grubo krojone filety śledziowe z pieprzem cytrynowym i olejem rzepakowym
Składniki: 50%marynowane,krojone filety bez skóry ze śledzia atlantyckiego(clupea harengus)(śledź,cukier,sól,regulator kwasowości:kwas octowy); 39% cebula marynowana(zawiera przeciwutleniacz:dwutlenek siarki), olej rzepakowy, 0,5% pieprz czerwony ziarna,0,5% przyprawa pieprz cytrynowy(sól, pieprz czarny,czosnek,cebula,regulator kwasowości:kwas cytrynowy;cukier, suszona skórka cytrynowa, kurkuma)
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Solone
Zawartość netto: 200 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Pojemność: 200 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 222 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Tak
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Czy znaki dietetyczne/alergenów znajdują się na opakowaniu?: Tak
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E260 Kwas octowy, E330 Kwas cytrynowy, E223 Disiarczan sodu
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Regulator kwasowości, Przeciwutleniacz
Poziom znakowania Nutriscore: D
Zawartość owoców/warzyw/orzechów w produkcie: 39 %