Filety śledziowe w aksamitnym sosie śmietanowym z dodatkiem cebulki, ogórka i jabłka.
Składniki: 40% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy) ,olej rzepakowy, woda, 8% śmietana, 6,6%cebula marynowana, 6,3 ogórek konserwowy, 3,1% jabłko gotowane, cukier, ocet spirytusowy, sól, jogurt (mleko, skrobia ), żółtko jaja, skrobia modyfikowana, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane, W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 700 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 700 g
Pojemność: 700 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 91 op. zb. (DU)
Produkt bezglutenowy: Tak